LIGE NU:

Kendt ansigt ny sportsdirektør i Vendsyssel FF

Det bliver en lokal, der overtager rollen som sportsdirektør i fodboldklubben Vendsyssel FF. Ole Nielsen har 10 års erfaring fra diverse superligaklubber, og han starter i sit nye job med det samme

Han startede som sportsdirektør i AaB Ishockey og har tidligere stået med ansvaret for køb og salg af spillere i superligaklubber som SønderjyskE, Viborg FF og senest Randers FC.

Men nu vender Ole Nielsen altså hjem til et job i det nordjyske.

- Jeg glæder mig rigtig meget til opgaven og til at komme i gang igen, efter at jeg stoppede i Randers FC. Vendsyssel FF har udviklet sig enormt meget de seneste år, og det er en klub, som hele tiden er under udvikling med en ambitiøs aktionærkreds i ryggen. Hertil kommer også, at der er tale om et lokalt projekt, hvilket jeg som nordjyde er stolt over at blive en del af, fortæller Ole Nielsen.

Med en placering som nummer 12 i Superligaen ved vinterpausen har Vendsyssel leveret en godkendt præstation, som oprykker.

En overlevelse kan måske hjælpes på vej med tilgang af nye spillere i vinterpausen, og det er netop dette projekt, Ole Nielsen i første omgang kaster sig over.

- Der venter os et utroligt spændende forår, hvor det altoverskyggende mål naturligvis er at forblive i Superligaen. Min opgave på den korte bane et at få styrket truppen, således at vi på bedst mulig vis kan opnå vores mål, forklarer Ole Nielsen.

Vendsyssel FF har været uden sportsdirektør, efter at Glen Riddersholm efter kun omkring halvanden måned i jobbet i stedet takkede ja til cheftrænerposten i SønderjyskE.

Midt i klubbens måske vigtigste sæson er det med stor glæde, at man nu kan præsentere Ole Nielsen som sportsdirektør.

- Jeg er rigtig glad og stolt over, at vi har kunnet tiltrække en kapacitet som Ole Nielsen til stillingen som sportsdirektør. Ole kommer med mange års erfaring fra Superligaen og har et særdeles godt netværk nationalt som internationalt. Hertil kommer en stor fodboldfaglighed, samt en flot track-record fra bl.a. sit tidligere job i SønderjyskeE, fortæller bestyrelsesformand i Vendsyssel FF, Jacob Andersen.