White Hawks udligner i tæt kvartfinaleserie

Efter at have været bagud 2-0 i kampe har Frederikshavn White Hawks udlignet, og spændingen er igen intakt.

2-0 er blevet til 2-2. Det er status efter Frederikshavn White Hawks fire kampe i deres kvartfinaleserie mod Esbjerg Energy, som nordjyderne selv havde valgt at udfordre i kvartfinalerne.

På trods af den dårlige start på serien er spændningen nu igen intakt, efter White Hawks fredag aften sled sig til en sejr i Esbjerg, der endte 3-4 efter forlænget spilletid.

White Hawks var kommet bedst fra start i opgøret, hvor de i første periode havde bragt sig foran 0-2. Esbjerg Energy reducerede til 1-2 i første periode, men i tredje periode trak White Hawks igen afgørende fra, da de scorede til 1-3.

Men med to scoringer i i tredje periode fik Esbjerg udlignet, og så gik kampen i forlænget spilletid. Her holdt White Hawks spillerne hovedet koldt og sikrede sig sejren med scoringen til 3-4.

Det betyder, at der nu står 2-2 i kampe i kvarfinaleserie, hvor der spilles bedst af syv kampe. Næste gang de to hold skal i kamp er på søndag klokken 17.00 på isen i Frederikshavn.