LIGE NU:

Møde i Vendsyssel FF: Supportere er utilfredse med ny stil

Der har været utilfredshed over trænerskift i Vendsyssel FF, men bestyrelsesformand Jacob Andersen ser ingen grund til bekymring.

Bølgerne har gået højt de seneste uger blandt Vendsyssel FF supporterne. Efter det nye trænerskifte har ledelsen indkaldt til møde med supportere og frivillige. 

Efter Joakim Mattsson blev fyret som træner efter 9 måneders arbejde, er Erik Rasmussen nu trådt til. Det hujer ikke de mange faste supportere hos Vendsyssel FF. 

Særligt på Facebook har flere givet udtryk for en utilfredshed over skiftet i klubben:

- Er rystet - virkelig dårlig stil. Matson har leveret varen og var med til at gøre det sjovt at komme på stadion og se noget underholdende bold, hvor vi ikke bare stod nede i forsvaret og sparkede lortet væk, skriver Andreas Rafn på et facebook-opslag i Vendsyssel FF's Officielle Support- gruppe. 

Ikke mange af Vendsyssel FF's supportere mener, at det møde, der er sat i værk, kommer til at hjælpe på stemningen i klubben. Særligt er mangel på tilstedeværelse fra Jacob Krüger, sportschef og tidligere spiller i klubben, en bekymring hos Vendsyssel FF-lejren:

- Der er en ting, der er helt sikkert, VFF er ingenting uden Krüger, han er der altid. Jeg synes, at vi alle skal stå sammen omkring dette her, vi skal møde op på mandag og give vores mening til kende. Jeg er meget skuffet og ked af at se, det der sker i VFF i øjeblikket. Aller først ryger vores gode træner ud på grund af, at der er en, der vil have hans plads, og nu hører jeg så, at Jacob er på vej ud, hvad sker der for VFF? Det skriver Jesper Pilemand Als i en kommentar til opslaget  på Facebook om det informationsmøde, der afholdes 27. februar.

At Jacob Krügers fravær betyder, at han skulle være på vej ud af klubben, kan bestyrelssformand i Vendsyssel FF, Jacob Andersen, blankt afvise.

- Der har været rygter om, at Jacob Krüger skulle være på vej ud, men det er der altså ikke tale om. Jeg lovede i sin tid, at vi holdt et møde om Vendsyssel FF's fremtid, og det er det, vi gør, der er ikke så meget nyt i det, siger Jacob Andersen til TV2 Nord. 

Supporterne taler om en ny ledelsesstil, som de ikke mener, klubben plejer at følge. Flere mener, det er de forkerte, der sidder med magten:

- Dem, der har pengene, tjaa de vil vel altid have magten, og sådan er det jo bare, trist nok, men håber, at Erik Rasmussen, og de andre "pengemænd", ikke ødelægger mere end de forbedrer. For dem er det jo nok bare endnu et projekt, hvor der skal tjenes en bette mønt, men for os andre, der har fulgt klubben det meste af livet, betyder det jo alt, at det ikke går galt, bare fordi der kommer lidt penge i klubben, skriver Casper Bruun Christensen på Vendsyssel FF Officielle Support-gruppe på Facebook. 

Bestyrelsesformanden i Vendsyssel FF ser ingen grund til at bekymre sig for klubbens eksistens. Ligesom ved mange andre skift, vil der altid være nogle, der reagerer:

- Selvfølgelig har der været lidt uroligheder, det var der da også lidt, da vi skiftede fra Joakim Wattsson til Erik Rasmussen, men vi har været inde og se på det sportslige setup, og der er det her den bedste løsning for Vendsyssel FF, siger han.

SKole park og vej

play Kommunen griber ind: Afspærrer faldefærdig skolebygning for ejerens regning

smoerrebroed_daase.jpg

Vilsund Blue ramt af manglende råvarer og faldende priser

090817 Landmønd kæmper for at redde høsten

play Minister erkender: Landmænd, der ville ansætte voksenlærlinge, fik uberettigede afslag

corona vaccine pfizer biontech coronavirus

Sundhedspersonale skubbes bagud i vaccinationskøen

SKole park og vej

play Kommunen griber ind: Afspærrer faldefærdig skolebygning for ejerens regning

smoerrebroed_daase.jpg

Vilsund Blue ramt af manglende råvarer og faldende priser

090817 Landmønd kæmper for at redde høsten

play Minister erkender: Landmænd, der ville ansætte voksenlærlinge, fik uberettigede afslag

Til forsiden

Til forsiden