LIGE NU:

53-årig ramt af skud: To nordjyske mænd anholdt

Begge mænd er anholdt og sigtet for drabsforsøg, efter en mand blev ramt af skud i hånden på åben gade.

Nordjyllands Politi har i dag anholdt to mænd i skudsagen fra Fjerritslev. Det oplyser lederen af efterforskningen, politikommissær Carsten Straszek. 

- De anholdte er to mænd på henholdsvis 28 år og 29 år, siger Carsten Straszek, der tilføjer, at det var i forbindelse med politiets omfattende efterforskningsarbejde, at man kom på sporet af de to mistænkte i sagen, men han kan ikke udtale sig yderligere om de konkrete detaljer i politiets efterforskning af sagen. 

Nordjyllands Politi kan dog oplyse, at de to mænd blev anholdt tidligere i dag; den ene klokken 11.40 og den anden klokken 14.01. Begge mænd er bosiddende i Nordjylland.  

- Vi har sigtet begge de anholdte for drabsforsøg, siger Carsten Straszek, der forventer, at begge mænd bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af i morgen. Grundlovsforhøret bliver i Retten i Hjørring.

Politiet har ingen yderligere oplysninger i sagen. 

Ved skudepisoden blev en 53-årig mand ramt i hånden af skud fra et jagtgevær, da han kom kørende på knallert på Jernbanegade ved 20-tiden den 2. marts. 

I første omgang tydede alt på, at der var tale om et simpelt færdselsuheld med en væltet knallert, men de tilkaldte ambulancefolk kunne se, at der i stedet var tale om, at offeret havde skudsår.