En tilfældig offer på knallert blev tirsdag aften ramt af skud på hånden. Episoden fandt sted i Jernbanegade i Fjerritslev. Foto: Per Frank Paulsen

Skud i Fjerritslev: Helt tilfældigt offer ramt af hagl

Nordjyllands Politi har flere gode vidneudsagn i skudsag, hvor 53-årig mand på knallert blev ramt på hånden. Et eller flere skud blev affyret med oversavet jagtgevær.

Det var en helt tilfældig forbipasserende 53-årig mand, der tirsdag aften kort før klokken 20 blev ramt af hagl på hånden og efterfølgende væltede med sin knallert i Jernbanegade i Fjerritslev.

Det slår vicepolitikommissær Frank Olsen fra Nordjyllands Politi fast, efter at politiet siden tirsdag aften og i løbet af i dagen i dag har efterforsket skudsagen massivt i Fjerritslev.

- Vi kan intet sige om et muligt motiv. Det er en helt tilfældig mand på knallert, som er blevet ramt. Og vi har ingen konkret mistænkt i sagen, siger Frank Olsen.

Vi kan intet sige om et muligt motiv. Det er en helt tilfældig mand på knallert, som er blevet ramt. Og vi har ingen konkret mistænkt i sagen.

Frank Olsen, vicepolitikommissær, Nordjyllands Politi

Ambulancefolk opdagede skudsår

I første omgang tydede alt på, at der var tale om et simpelt færdselsuheld med en væltet knallert, men de tilkaldte ambulancefolk kunne se, at der i stedet var tale om, at offeret havde skudsår.

- Og så blev politiet tilkaldt, og ud fra offerets forklaring omkring, hvor skuddet var affyret fra, valgte vi at storme et hus, som viste sig at være tomt, siger Frank Olsen.

Han oplyser, at politiet i dag har fundet et muligt gerningsvåben på Tennisvej i Fjerritslev. Og at der er tale om et oversavet jagtgevær.

Nordjyllands Politi har i løbet af i dag haft sin mobile politistation placeret i Fjerritslev, og det har resulteret i flere brugbare henvendelser i sagen.

- Vi har fået adskillige gode vidneudsagn, som vi nu arbejder videre med. Det er tidskrævende, men jeg er fortrøstningsfuld i forbindelse med den videre efterforskning, siger Frank Olsen.

Nordjyllands Politi ønsker fortsat at komme i kontakt med eventuelle vidner i sagen, og politiet sidder klar på 114.

Læs også Skud i Fjerritslev: Politi søger vidner