Fårup Sommerland udvider igen: Vil lokke turister med nyt tilbud

Fårup Sommerland investerer millioner for at lokke flere turister til at bo tæt på forlystelsesparken.

Den nordjyske forlystelsespark går i offensiven frem mod den kommende sæson.

Fårup Sommerland meddeler nemlig mandag, at man frem til sæsonåbningen 26. april har foretaget endnu en stor investering. Pengene er pumpet i den tilhørende campingplads, som forlystelsesparken overtog sidste år, og som nu går under navnet Skovbrynet.

Foruden et nyt navn vil campingpladsen nemlig blive både udvidet og gennemgå en markant opgradering ifølge Fårup Sommerland selv. Det involverer blandt andet 12 nye glamping-telte med eget køkken og bad. 

- Det har hele tiden været en del af planen for vores overtagelse, at vi skulle bruge den første sæson på at lære og herfra lægge strategien for campingpladsen, så den bliver en integreret del af Fårup Sommerland-brandet, forklarer Niels Jørgen Jensen, der er administrerende direktør i Fårup Sommerland, og fortsætter:

- Vi tør godt sige, at vi har store ambitioner for Skovbrynet, som vi generelt ønsker at løfte til et nyt niveau med en række moderne og nytænkende tiltag.

Efterspørgsel på overnatningsmuligheder 

Fårup Sommerland købte campingpladsen Fårup Camping, som den hed dengang, af parret Marianne Christensen og Jens Anker Christensen, der købte campingpladsen i 1997. 

Det var da Jens Anker Christensen året forinden døde af kræft, at Marianne Christensen besluttede sig for at sælge livsværket og i stedet fortsætte på pladsen som ansat. 

- Vi oplever stor efterspørgsel på overnatninger i parken og kunne sidste år melde om rekordmange bookinger på Hotel Fårup. Derfor har vi fokus på at udvide kapaciteten og imødekomme vores gæsters ønsker, sagde direktør i Fårup Sommerland, Niels Jørgen Jensen dengang til TV2 Nord. 

Fårup Sommerland har de seneste år banket omsætningen i vejret efter en offensiv investeringsplan i nye forlystelser.

I 2022 landede Fårup Sommerland en omsætningen på 195 millioner kroner. Det er mere end 30 procent højere end året før, som også var rekordår.

Vil modernisere campingpladsen 

Planerne involverer desuden også renovering af de eksisterende hytter, samt tilføjelsen af en ny og større ferielejlighed. 

Desuden vil der blive investeret i et generelt løft af hele infrastrukturen på pladsen, herunder moderne wi-fi, elinstallationer og kloakering. 

Det er allerede nu muligt at booke Fårup Sommerlands nye glamping-telte med plads til fire eller seks personer.


Seneste nyt

fra Nordjylland