LIGE NU:

Ubeboet landejendom i flammer: Branden kan være påsat

Nordjyllands Politi skal følge op på en brand i en ubeboet landejendom. Brandårsagen er ukendt og branden kan være påsat.

Nordjyllands Beredskab rykkede lørdag kort efter middag ud til en brand i en ubeboet landejendom på Nørre Skoveng, nord for Arentsminde.

Ved indsatsleder Ole Leonhards ankomst til stedet var flammerne brudt gennem taget, og ejendommen, der ifølge indsatslederen har stået ubeboet i flere år, er hårdt medtaget af branden, som man klokken 13.30 stadig slukker på.

- Vi er tvunget til at slukke branden udefra og oppefra, fordi der er fare for sammenstyrtning i store dele af stuehuset, så om vi er færdige herude om en halv time eller først om halvanden time, det er svært at sige, lyder det fra indsatslederen. 

Ifølge indsatslederen har der ikke været koblet strøm til ejendommen igennem en længere periode, og Nordjyllands Politi har også været på stedet, for at se branden an. Brandårsagen er ukendt og betegnes som mistænkelig - den kan være påsat.

- Der bliver en opfølgning, hvor vi forsøger at finde ud af, hvordan branden er opstået. Det er alt, jeg kan sige lige nu, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Karsten Højrup Kristensen.