Seneste nyt:

Uvisheden fortsætter i Jammerbugt FC

Det nordjyske 2. divisionshold i fodbold Jammerbugt FC søger lige nu både en assistent- og fitnesstræner.

Mandag formiddag triller bolden på Jammerbugt FC’s baner igen.

12 spillere har fundet overtrækstrøjer og kegler fra klubbens redskabsskur, og på boldene står der ’NordicBet Ligaen’, den række Jammerbugt FC i sidste sæson ikke klarede overlevelse fra. Træningen har imidlertid ikke tilknytning til det kommende 2. divisionshold fra Nordjylland.

quote Jeg tror i hvert fald, at han holder et år mere.

- Bøje Lundtoft

TV2 Nord talte med to af de spillere, som var på træningsbanen mandag, og de fortalte kort, at det ikke var en Jammerbugt FC-træning. Kun to ud af de 12 spillere er på kontrakt med det nordjyske divisionshold, mens de resterende spillere blot skulle være på besøg og ikke til prøvetræning.

Mangler trænere

Jammerbugt FC har heller ikke begyndt deres træning efter sommerpausen endnu. En af spillerne med kontrakt i Jammerbugt FC fortalte til TV2 Nord, at han regner med, at klubben vil genoptage træningen i den kommende uge eller ugen efter.

Lige nu er meget dog usikkert i den nordjyske fodboldklub. Flere medlemmer af administrationen arbejder ikke længere i klubben, og på klubbens hjemmeside søger de lige nu efter både en assistent- og fitnesstræner til 2. divisionsholdet. Oven i det er der stor uvished om, hvem der skal stå i spidsen for holdet til den kommende sæson, og heller ikke det kunne spillerne ved dagens træning svare på.

TV2 Nord har hørt fra flere af hinanden uafhængige kilder, at den nuværende cheftræner Nabil Trabelsi ikke fortsætter som cheftræner i den kommende sæson.

For godt et år siden købte den tyske investor Klaus-Dieter Müller Jammerbugt FC, og siden er tilstandene i klubben blevet mere og mere kaotiske. Siden Klaus-Dieter Müllers overtagelse har der flere gange været problemer med lønudbetaling, og nu er der stor uvished om, hvorvidt to storsponsorer, som vi på TV2 Nord har talt med, vil forlænge deres aftale.

Ikke vendt tilbage på henvendelse

Tror du, at der bliver spillet fodbold her næste sæson?

- Det er jeg sikker på. Jeg tror i hvert fald, at han (Klaus-Dieter Müller, red.) holder et år mere, svarer Bøje Lundtoft, der er bestyrelsesformand for Jammerbugt FC’s moderklub Jetsmark IF.

Vi har i dag forsøgt at komme i kontakt med Jammerbugt FC’s tyske ejer, Klaus-Dieter Müller, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelse. Vi ville ellers gerne have spurgt ham ind til den kommende sæson for Jammerbugt FC, for flere kilder har overfor TV2 Nord sat spørgsmålstegn ved, hvilke spillere der skal repræsentere klubben i 2. division efter sommerpausen.

Men en af de spillere på træningsbanen mandag, som er på kontrakt med Jammerbugt FC, mener, at der er mange spillere, der har en kontrakt med klubben.