De bedste bøffer i Danmark er nordjyske.
For mange er der intet, der måler sig følelsen af at sætte tænderne i en god, saftig bøf. Og på Kildegården i Hadsund er de eksperter i gode bøffer.
Onsdag blev deres ribeye af fransk limousinekvæg kåret som landets bedste bøf ved konkurrencen ”The Beef” på Oslobåden.
Hjemme på gården i Hadsund mener kvægavler Erik Skovsgaard, at han og konen Gitte har fundet den perfekte opskrift på godt kød.
- Vi har det motto, at man kan smage på kødet, hvordan dyret har haft det. Det er ikke ligegyldigt, om køerne går i en mørk stald eller ej, siger han.
Limousinekvæget går på 100 hektar jord.
Det er anden gang, Erik og Gitte hiver den fine kåring hjem – og nu håber Erik Skovsgaard på hattrick.
- Man bliver jo lidt euforisk, glad og stolt over sådan en kåring, siger han.