Truede med at udsulte og slå kvinde ihjel: Nu skal han for retten

I sensommeren sidste år kimede en tiltalt mand en kvindeligt offentlig ansat ned og truede hende gentagende gange på livet.

70 beskeder og gentagende truende opkald.

Det er hvad en kvindeligt offentligt ansat i Mariagerfjord Kommune blev udsat for i august og september 2023, og som nu koster afsenderen en tur i retten.

Ifølge anklageskriftet skulle den tiltalte mand have truet kvinden med at "stripse hende fast, udsulte hende og lægge en rotte på maven af hende. Sætte en spand over rotten og varme den op, så rotten ville æde sig igennem hende."

Opkaldet fandt sted den 18. september omkring klokken 11.00. Nogle uger tidligere havde manden i en samtale med en af kvindens kollegaer angiveligt sagt "Jeg slår kraftedme den møgluder ihjel".

Truslerne fortsatte hjemme

De to opkald fandt sted mens kvinden var på arbejde, men mandens trusler trak også tråde ind i kvindens privatliv.

I perioden fra august til september skrev manden også omkring 70 beskeder til kvinden på hendes private messenger udenfor almindelig arbejdstid.

Samlet er manden tiltalt for flere overtrædelser af straffelovens paragraf 119 om vold eller trusler mod vold mod nogen i offentlig tjeneste.

Manden er desuden tiltalt for at have overtrådt et tilhold. Siden 21. september 2023 har manden haft forbud mod direkte eller indirekte at kontakte kvinden. Det brød han 27. februar i år.

TV2 Nord har været i kontakt med mandens forsvarsadvokat som ikke bestrider forholdene beskrevet i anklageskriftet.

FOROMTALE AF RETSSAG:

Denne artikel er en foromtale af en retssag. Det betyder, at artiklen er skrevet ud fra retssagens anklageskrift.

De tiltalte, der er nævnt i artiklen, er ikke dømt. Hvis man er tiltalt i en retssag, så har anklagemyndigheden vurderet den sag, politiet har arbejdet på og besluttet at rejse tiltale i retten.

Her vil de tiltalte samt eventuelle vidner blive indkaldt og afgive forklaring, hvorefter sagen vil blive afgjort.


Seneste nyt

fra Nordjylland