Seneste nyt:

Mistænkt i Mia-sagen accepterer forlængelse af varetægtsfængsling

Den mistænkte 36-årige i Mia-sagen lader sig frivilligt varetægtsfængsle i yderligere fire uger.

Den 36-årige mand, der 10. februar blev varetægtsfængslet sigtet for at have dræbt Mia Skadhauge Stevn, har ifølge vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi accepteret en forlængelse af fængslingen. 

quote Efterforskningen mod ham kører videre, og vi er stadig i gang med at gennemse video og gennemgå tekniske spor

Frank Olsen, vicepolitiinspektør

- Efterforskningen mod ham kører videre, og vi er stadig i gang med at gennemse video og gennemgå tekniske spor. Nu skal vi have kortlagt hans færden i detaljer, siger Frank Olsen. 

Mia Skadhauge Stevn forsvandt efter en bytur i Jomfru Ane Gade i Aalborg lørdag 5. februar.

Frank Olsen kan endnu ikke sige, hvornår Nordjyllands Politi er klar med anklageskriftet. Ifølge ham er det en stor og omfattende efterforskning, der foregår i sagen lige nu. 

Tidligere mistænkt renset for mistanke 

Den anden af de to 36-årige mænd, der blev anholdt og sigtet for at have dræbt Mia Skadhauge Stevn, er ikke længere sigtet i sagen, oplyser Nordjyllands Politi.

Den 36-årige mand blev anholdt 9. februar, men blev løsladt ved et grundlovsforhør dagen efter. Han var fortsat sigtet i sagen, men denne sigtelse er onsdag frafaldet.

- Vores omfattende efterforskning af denne 36-årige mands færden er nu afsluttet, og den viser, at han ikke har noget at gøre med, at Mia forsvandt, og at hun senere blev fundet afgået ved døden. Derfor er sigtelsen mod denne mand helt frafaldet, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi.

Nu bliver flere sigtet for dødstrusler mod renset 36-årig mand 

I snart to måneder har den 36-årige mand, der nu er renset for mistanke, haft en sigtelse for drabet på Mia Skadhauge Stevn hængende over hovedet. Nu er han så blevet renset for enhver mistanke, og politiet har droppet sigtelsen mod ham.

Men dommen på de sociale medier har været hård, og undervejs har den 36-årige været lagt for had, og i de værste tilfælde har han modtaget dødstrusler.

Det får nu konsekvenser for flere brugere, fortæller vicepolitiinspektør Frank Olsen.

- Vi har modtaget flere anmeldelser, og vi er i gang med at efterforske flere af dem, og der er nogle, der vil blive sigtet for trusler på livet i den forbindelse, siger vicepolitiinspektøren ifølge Nordjyske.