LIGE NU:

Fem brandbiler i udrykning: Brand på fabrik på Mors

Beredskabet har fået branden under kontrol og er torsdag formiddag i gang med at efterslukke.

Torsdag morgen måtte Nordjyllands Beredskab rykke ud til en melding om brand på en fabrik på Mors.

Hos virksomheden 'Outrup Vinduer & Døre' var der gået brand i et filteranlæg, der er på størrelse med en villa, og beredskabet havde fået at vide, at der var fare for spredning til produktionsbygningen.

- Da vi ankommer, syner det ikke af meget, men vi ved af erfaring, at vi skal passe på, når det drejer sig om et filteranlæg som dette, siger Jesper Madsen, der er indsatsleder hos Nordjyllands Beredskab, til TV2 Nord.

Derfor besluttede beredskabet sig for at være talstærkt til stede for en sikkerheds skyld. De rykkede derfor ud med fem brandbiler og 15 brandmænd.

- Ved vores ankomst er der sort røg og små flammer, men vi får sat ind overfor branden og får den under kontrol, siger indsatslederen til TV2 Nord og fortsætter:

- Nu er vi i gang med at spule anlægget med vand og efterslukke branden. Vi forventer at være her en times tid endnu, og derefter pakker vi sammen, siger Jepser Madsen.

Indsatslederen fortæller, at beredskabet nu venter på skadeservice, der skal tage sig af det sidste vedrørende branden, så produktionen på fabrikken igen kan fortsætte.

Der er sket materiel skade efter branden, men ingen personskade, oplyser Nordjyllands Beredskab.