Seneste nyt:

Krænkede tre kvindelige elever: Nu er 56-årig kørelærer dømt

En 56-årig kørelærer udsatte tre unge, kvindelige elever for krænkende berøringer og snakke. Han sendte også upassende beskeder til dem.

20 dages betinget fængsel. 

Sådan lyder dommen for en 56-årig kørelærer, der tirsdag er blevet dømt for at have krænket blufærdigheden hos tre unge, kvindelige køreelever. Det skete ved Retten i Aalborg. 

Krænkelserne har fundet sted verbalt og gennem beskeder over Messenger. Det oplyser Anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi.

De tre kvinder fik køreundervisning af den 56-årige mand, da de blev udsat for krænkende snakke og berøringer, og de modtog også upassende beskeder på både sms og på Messenger. 

Skrev beskeder om natten

Ifølge anklageskriftet var et af ofrene en 17-årig pige, der var elev hos kørelæreren. Den 56-årige mand skrev flere beskeder til den unge pige efter undervisningen.

Både om dagen og om natten røg der adskillige beskeder afsted, fremgår det. Blandt andet skrev kørelæreren til pigen via Messenger.

Herunder er nogle af beskederne gengivet med kørelærerens ordlyd. TV2 Nord har gengivet dem efter anklageskriftet. Beskederne er derfor ikke nødvendigvis skrevet i følgende rækkefølge:

billed1111

Ville have en sugarbabe

Kørelæreren var også tiltalt for at have krænket en kvindelig elev i 20-års alderen. Ifølge anklagerne fandt det også sted i maj sidste år under køretimer.

Her har han i forbindelse med køreundervisning blandt andet udtalt, at han godt kunne tage sig en sugarbabe, og ifølge anklagerne spurgte han den kvindelige elev, hvad hun gerne ville have i gaver, hvis hun var en sugarbabe.

Da hun var på vej ud ad bilen, tog kørelæreren desuden fat i den unge kvindes arm på en måde, som hun opfattede som kælende, og udtalte, at han ”virkelig havde hygget sig i hendes selskab”.