LIGE NU:

Lyt med: TV2 Nords debatprogram Fokus udkommer også som podcast

De første to afsnit af den seneste sæson af TV2 Nords ugentlige, aktuelle debatprogram Fokus er allerede udkommet som podcast. Det samme gør de kommende programmer, så du kan følge med i debatten på farten.

"Du lytter til en podcast fra TV2 Nord". 

På med ørebøfferne eller tænd for anlægget i bilen. Nu kan man lytte til TV2 Nords ugentlige, aktuelle debatprogram Fokus som podcast. 

I denne uges Fokus debatterer panelet klima -og miljøpolitik. 
I denne uges Fokus debatterer panelet klima -og miljøpolitik. 

- Vi skal selvfølgelig sørge for at gøre vores indhold så tilgængeligt som muligt. Og podcastforbruget er i øjeblikket i stor stigning, så når vores indhold giver mening også at udgive som podcast, skal vi selvfølgelig gøre det, siger Ingrid Buch, chefredaktør på TV2 Nord. 

Sendes stadig på TV2 Nord Salto og TV2NORD.DK

Fokus udkommer fortsat som TV-program på tv2nord.dk og TV2 Nord Salto hver mandag kl. 19:50, men podcasten vil udkomme allerede ved middagstid hver mandag. 

TV2 Nord-serien 'Er Der Nogen?' udkommer også med en podcast som supplement til serien. 

- Nordjyderne er på farten ligesom alle andre. Og der er en efterspørgsel på indhold, man kan tage med sig. Vi håber, at nordjyderne engagerer sig i og holder sig ajour med de aktuelle nordjyske debatter, når de nu også kan gøre dette, mens de laver mad eller går en tur i skoven, siger Ingrid Buch. 

Podcasten kan findes på Spotify, Apple Podcast og SoundCloud.