Nordjydernes Redaktion: Clara var med til at dække stor skandale

TV2 Nord er til for nordjyderne og for Nordjylland!

For at sætte en streg under det har mediehuset oprettet en redaktion – Nordjydernes Redaktion – som blandt andet skal knokle med tip og henvendelser fra ganske almindelige nordjyder og forhåbentlig gøre en forskel. 

Selv om Clara Al-Naseri stadig er under uddannelse, så er hun klar til at smøge ærmerne op i nordjydernes tjeneste, og hun har allerede prøve at være grebet af en stor sag, der sætter dagsorden.

Kostskole-skandalen

- Jeg synes, at historien om Gravenshoved Kostskole var meget spændende at arbejde på, siger Clara Al-Naseri. 

En historie, der handlede om kostskolen, som Aalborg Kommune og det daværende Nordjyllands Amt drev i Sønderjylland, og hvor elever mange år efter stod frem og fortalte om seksuelle overgreb, tæsk, indespærring og psykisk terror.

Det er dog langt fra kun elendighed og triste, men vigtige, fortællinger, der driver hende:

- Jeg har også været med til at lave en reportage på Nørresundby Gymnasium, der handlede om eksamensbanko – det har klart været den sjoveste, siger Clara Al-Naseri om historier, hvor eleverne spillede banko om, hvad de skulle op i til afsluttende studentereksamen.

Historier om mennesker fænger

Selv om de nævnte historier mildt sagt er vildt forskellige, så har de imidlertid en ting til fælles,.

Nemlig noget af det, der virkelig driver Clara Al-Naseri i det daglige arbejde. 

Det handler om mennesker med noget på hjerte.

- Jeg kan godt lide at lave de stærke og skæve personbårne historier, hvor man mærker, at hovedpersonen virkelig brænder for noget eller har noget på spil, siger Clara Al-Naseri, som i efteråret 2023 skal arbejde på Nordjydernes Redaktion – og dermed i nordjydernes tjeneste - i tre måneder.

Se mere om Nordjydernes Redaktion og send dit tip til Clara Al-Naseri her: https://www.tv2nord.dk/tip - eller send en mail direkte til: tip@tv2nord.dk

Nordjydernes Redaktion desktopbanner

Seneste nyt

fra Nordjylland