Pernille skal sætte TV2 Nord på Danmarkskortet

Kampen om dygtige medarbejdere har aldrig været hårdere, men TV2 Nords nye kommunikationsmedarbejder er klar.

Nok er hun ikke nordjyde. Hun er ikke engang fra den rigtige side af Gudenåen. 

Til gengæld ved sønderjyden i nordjysk eksil en hel masse om, hvordan man skaber og driver stærke brands, og det er lige netop dét, TV2 Nord har ansat Pernille Schultz til.

- Nordjylland som både arbejdsplads og bopæl skal på Danmarkskortet. Det kan så meget mere, end det får ’credit’ for, og som arbejdsplads har TV2 Nord så meget at byde på, at det nærmest sælger sig selv, konstaterer Pernille Schultz.

Employer branding som fokus

Employer branding har de seneste år været ét af de mest omtalte begreber inden for ledelse. Og det med rigtig god grund. For uden et stærkt employer brand bliver det svært at tiltrække nye, dygtige medarbejdere, men også mindst lige så svært at fastholde de eksisterende. Det er da også derfor, at TV2 Nord nu har hentet forstærkning i form af Pernille Schultz ind.

Employer branding er nemlig ikke fremmed for Pernille Schultz. Hun kommer fra en stilling som Communications Assistant ved Danfoss A/S, hvor hun har arbejdet med globale projekter inden for medarbejderambassadørskab, kommunikationsstrategi og virksomhedsopkøb – alle med fokus på at styrke Danfoss A/S’ brand internt og eksternt.

- TV2 Nord er på en spændende rejse, og jeg håber at kunne bidrage med min erfaring inden for brandskabelse og -udvikling gennem stærk, målrettet kommunikation, siger Pernille Schultz.

- Der er ingen tvivl om, at TV2 Nord allerede er et velkendt brand i Nordjylland, men på et tilspidset jobmarked er det essentielt, at vi kontinuerligt forbedrer vores tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere – fra Nordjylland og resten af landet, tilføjer Pernille Schultz.

Sønderjyden i eksil

Pernille Schultz, som oprindeligt er fra Aabenraa tæt på den dansk-tyske grænse og er uddannet inden for International Business & Marketing, bor i dag i Aalborg, hvor hun er havnet lidt tilfældigt. En ishockeykontrakt i Aalborg Pirates banede vejen for hendes kæreste, og pludselig blev der lidt langt til arbejdspladsen på Danfoss.

- Jeg er ikke bygget til at sidde hjemme. Jeg skal udfordres både fagligt og personligt for at trives, så da skiftet til Aalborg blev en realitet, gik jeg straks igang med at kontakte interessante virksomheder, fortæller Pernille Schultz og fortsætter:

- Et job på TV2 Nord var drømmescenariet for mig. Her får jeg rig mulighed for at udvikle mig og lære af rutinerede kolleger samtidig med, jeg kan bidrage med mine kompetencer inden for kommunikation og branding og sikre, at TV2 Nord forbliver en attraktiv arbejdsplads, slutter Pernille Schultz.


Seneste nyt

fra Nordjylland