Foto: (Foto: Manchester City © Manchester City)

Foto: (Foto: Manchester City © Manchester City)

00:24

1 af 3

Se videoen: Nadim får trøje nummer 10 i Manchester City

Nadia Nadim er torsdag blevet præsenteret som ny spiller i den storsatsende engelske topklub Manchester City. Klubben byder Nadia Nadim velkommen i stor stil på dens hjemmeside.

Efter nytår skifter Nadia Nadim fra Portland Thorns til storklubben Manchester City. Nadim har skrevet under på en kontrakt med klubben, der løber frem til udgangen af 2019. 

Efter Nadia Nadim torsdag blev præsenteret som ny spiller, har klubben i stor stil budt hende velkommen på klubbens hjemmeside og sociale medier. I en video viser hun sin nye trøje frem – trøje nummer 10.

Læs også Nadia Nadim skifter til de engelske mestre

- Det føles vildt fantastisk at være en del af denne klub. Jeg har glædet mig så meget, at jeg ikke rigtigt har sovet i nat på grund af det her. Jeg føler mig beæret og ydmyg over at være i den her situation, siger Nadia Nadim i videoen, som klubben har lagt op på hjemmesiden torsdag eftermiddag.

Se den her:

Det engelske mesterhold satser stort på kvindefodbold, og sidste forår blev verdens bedste kvindelige spiller Carli Lloyd hentet til klubben. Der er også store forventninger til Nadim i Manchester City.

- Vi har kigget på hende, siden hun spillede i Fortuna. Vi har holdt øje med hende, mens hun var hos Portland, og vi tog også over til EM-slutrunden for at se hende, og mødes med hende, fortæller klubbens cheftræner Nick Cushing på hjemmesiden.

Også på Twitter, hylder Manchester City den nye spiller.