LIGE NU:

Sikker sommer på stranden: Ingen skulle reddes i uge 29

Det dårlige vejr har holdt badegæsterne fra de nordjyske strande, og der har derfor været færre redningsaktioner. Faktisk har der været en mindre livsreddende aktion sammenlignet med sidste uge.

TrygFondens livreddere er hver dag sommeren over til stede på de nordjyske strande.

Den seneste tid har der ikke været mange badeegæster at holde opsyn med, og derfor har der været tid til at bruge tiden anderledes. Livredderne har nemlig haft god tid til træningsøvelser og at vedligeholde deres udstyr. Det skriver TrygFonden i en pressemeddelelse. 

- Vi kan alle sammen – både børn og voksne – med fordel øve os i nogle af de samme ting som livredderne. Det kan både gøre os mere sikre og trygge i vandet, og så kan det først og fremmest give os nogle rigtig sjove og gode fælles oplevelser sammen med familien, siger Anders Myrhøj, kystlivredningschef i TrygFonden Kystlivredning. 

Livredningsøvelser for hele familien:

Endnu en uge med ustadigt vejr

I den kommende uge kan vi forvente ustadigt vejr med temperaturer mellem 15 og 20 grader, mener meterologerne. Men vandet er stadig lunt, så er man i sommerhus eller bare ved vandet, er der stadig rig mulighed for sjove aktiviteter på stranden.

- Nogle vil nok hævde, at man skal være vinterbader for at have lyst til at tage til stranden i øjeblikket. Men selvom vejret ikke indbyder til at ligge på et badehåndklæde og læse krimier en hel dag, er der stadig masser af sjove ting, man kan foretage sig, siger Anders Myrhøj.

Livredderne fra TrygFonden Kystlivredning er til stede hver dag klokken 10-18 på 37 strande og havnebade frem til den 19. august.

Aktionstal for uge 29