Udfordringen: Vind en rejse til toppen af Kilimanjaro

TV2 Nord søger deltagere til et nyt program, hvor deltagerne i ti dage udfordres i den nordjyske natur og dyster om en tur til Afrikas højeste bjerg.

Er du outdoormester? Trives du i naturen – og vil du gerne prøve kræfter med det primitive liv i et helt nyt program på TV2 Nord?

Så har du chancen nu.

I september går det løs, når i alt 15 deltagere checker ind på basecampen på Vildmarkscenteret i Saltum. Her bliver de klogere på de grundlæggende friluftsfærdigheder og bliver stillet over for en række øvelser.

De ti deltagere, der klarer sig bedst på basecampen, bliver flyttet til en hemmelig lokation et sted i Nordjylland, hvor de både alene og i fællesskab bliver udfordret på deres evner til at tilegne sig ny viden og teknikker – og til at kunne klare sig i den nordjyske natur.

Løbende bliver deltagere sorteret fra, mens konkurrencen bliver hårdere og hårdere, og til sidst kæmper tre deltagere om at vinde konkurrencen og den ultimative præmie – en tur til toppen af Kilimanjaro.

00:47 Luk video

Fed, hård og vild oplevelse venter

Chefinstruktøren og lederen af konkurrencen er Jon Lindberg, også kendt som Vildmarks-Jon.

Han vandt den første sæson af Alene i Vildmarken på DR, og han har siden da trænet folk i friluftsliv, overlevelse, bushcraft og teambuilding – blandt andet på Vildmarkscentret i Saltum.

- Det her er en enestående chance for at få en masse vilde oplevelser. Det bliver fedt, det bliver hårdt, og det bliver vildt. Det bliver forhåbentlig noget, man tænker tilbage på med en wow-fornemmelse, siger han.

Jon Lindberg

Vært på "Udfordringen - Kampen om Kilimanjaro" er TV2 Nords Robert Bedsted. Han har blandt andet været vært på 32 afsnit af friluftsmagasinet ”Outdoor NU”, han er tidligere professionel soldat, og så er han buejæger.

- Man skal tilmelde sig, hvis man godt kan lide at udfordre sig selv. Man kommer hjem med en oplevelse for livet og en rygsæk fuld af nye færdigheder – uanset hvor langt man når i konkurrencen, siger Robert Bedsted.

Robert Bedsted

Er du klar på at tage udfordringen op? Så læs meget mere om konkurrencen og tilmelding på vores temaside lige her.

Om præmierne

Vinderen af Udfordringen – Kampen om Kilimanjaro går hjem med en rejse til toppen af Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro.

 

Rejsen varer et par uger og gennemføres med et dansk rejsebureau, der har mange års erfaring i trekkingrejser til kendte vandredestinationer.

 

Selve trekket til Uhuru Peak i 5895 meters højde vil foregå som en del af en gruppe af vandrere i selskab med erfarne guider og sherpaer.

 

På turen skal du skrive tre rejsebreve, der udgives på tv2nord.dk

 

De andre finalister vil forlade konkurrencen med en super lækker pakke af friluftsudstyr fra en af programseriens sponsorer.

 

De øvrige deltagere vil forlade konkurrencen med æren i behold og et minde for livet.