Vild bytur fik røverhistorierne til at strømme ind: Kenny købte pizza for 298.000 kr.

Knap 100.000 kroner for en pizza lyder lige i overkanten. Og så endda for en med ananas på.

De fleste kender det nok. 

Pengene sidder lidt løsere, og trangen til at svinge dankortet bliver en kende større, når følelsen af uovervindelighed indtræffer, i takt med promillen når op på 2under en overordentlig stor hestebrandert.

Om en 42-årig mand for alvor havde spenderbukserne på eller ej under en bytur i Jomfru Ane Gade i 2019 skal være usagt. Ikke desto mindre blev der hævet hele 107.000 kroner fra mandens konto efter i alt 22 hævninger på to forskellige natklubber.

Selv siger manden, at det ikke var ham, der strøg om sig med pengene. Politiet er dog af en anden opfattelse. 

De mener, han selv svang dankortet i vildskab på Gadens natklubber og dermed er skyldig i forsøg på bedrageri og falsk anmeldelse til politiet. 

Verdens dyreste hawaiipizzaer?

Historien om den våde bytur har fået flere af TV2 Nords læsere til at dele egne oplevelser, hvor de har fået en regning, der var lidt større end ventet.

Kenny Hansen husker tydeligt en oplevelse for 14 år siden, hvor han blev ringet op af sin bankdame. Da hun først kom til sagen, troede han ikke sine egne ører.

- "Hvaae' hvor mange gæster havde du lige på besøg i går, siden du købte pizza for så mange penge", lød beskeden, inden Kenny Hansen blev gjort opmærksom på, at der var trukket 298.000 kroner fra hans konto, hvilket førte til et kæmpe minus på kontoen.

En noget forbløffet Kenny Hansen var mildt sagt lidt uforstående over for situationen, eftersom han blot havde fået en Meat Lover-pizza og to hawaii-pizzaer.

- Jeg var 21 år dengang og tænkte, at der ville gå mange år, før jeg ville kunne betale de penge tilbage. Men det hele løste sig. Jeg fik pengene tilbage en uge efter, fordi politiet kunne godt se, at jeg ikke havde købt pizzaer for så mange penge.

Efterfølgende fik Kenny Hansen en undskyldning af pizzamanden og samtidig lærte han en vigtig lektie om, at man skal være en lille smule årvågen, når man står og betaler.

- Lige siden dengang har jeg altid kigget en ekstra gang på beløbet, inden jeg svinger kortet, fortæller han. 

Fadøl til 35.000 kroner

TV2 Nord har modtaget en masse beskeder fra folk, som heller ikke har kunnet tro deres egne øjne, da de så enormt store røde tal på bankbogen.

[Tilpasset] 66

Der er blandt andet en læser, som kom til at betale 35.000 for en fadøl i Jomfru Ane Gade. Pengene fik hun senere igen, og som undskyldning fik hun en helflaske af natklubben, fordi de havde tastet det forkerte beløb ind på dankortautomaten.

En af anden læser fik også en uventet regning på 105.000 kroner. Igen er der vist bare at sige:

 - husk at tjekke, du ikke betaler for meget.

[Tilpasset] 99

Seneste nyt

fra Nordjylland