Brian Andreasen samler ind til Børns Vilkår

Pedelen, Brian Andreasen, fra Gandrup er i dag på gaden for at samle ind til Børns Vilkår, og det er der en ganske særlig grund til.

Han arbejder nemlig til dagligt på et bosted for hårdt ramte unge. 

- Jeg samler ind i dag, på grund af behovet for at støtte op om de unge mennesker i Danmark, der har det svært, siger Brian Andreasen fra Gandrup. 

Omkring klokken 12.00 ved middagstid søndag havde Brian Andreasen foreløbigt haft en god oplevelse med dagens indsamling 

quote Jeg ser behovet for at hjælpe og støtte. Det er et område, der efter corona og nu med krig har hårdt brug for hjælp. Der er mange, der ringer, til Børns Vilkår lige nu, og det er vildt, at der i et samfund som vores er så stort et behov.

Brian Andreasen, pedel, bosted.


- Det har været overraskende godt at samle ind indtil videre i dag, fordi folk herude i hvert fald ikke er nærrige. 

Ikke nok med at Brian Andreasen indtil videre har haft held med at samle penge ind til Børns Vilkår, så er der også andre omstændigheder, der gør, at dagen indtil videre har været god for ham.

- Jeg ser behovet for at hjælpe og støtte, det er et område, der efter corona og nu med krig har hårdt brug for hjælp. Der er mange, der ringer, til Børns Vilkår lige nu, og det er vildt, at der i et samfund som vores er så stort et behov. 

Ifølge Brian Andreasen så er der for meget snak på området. Han mener, der er brug for handling, og det er han glad for at kunne være en del af.  

- Man bliver egentlig glad af at se de glade mennesker, der lukker døren op, nnår man kommer ud. 

Til dagligt har Brian Andreasen selv berøring med unge mennesker, der har nogle udfordringer, og det er derfor vigtig for ham at støtte op og hjælpe, når muligheden byder sig.

Indsamlede penge skal hjælpe med at drive og udvikle BørneTelefonen

Pengene fra årets landsindsamling går til at drive og udvikle BørneTelefonen både gennem rekruttering og uddannelse af flere frivillige rådgivere og i form af mere indirekte rådgivning gennem videoer, podcasts og temasider, hvor børn og unge kan finde råd og fakta om for eksempel ensomhed, kærlighed, seksualitet og angst.Seneste nyt

fra Nordjylland