Arkivfoto. Foto: Arkiv

Overraskelsen fortsætter: Thisted ligger nummer et

Oprykkerne sikrede sig søndag eftermiddag endnu en sejr, og ligger nu til direkte oprykning til Superligaen.

Thisted FC har været sæsonens helt store overraskelse i 1. division. Som oprykkere var der ikke mange eksperter, der levnede Mattssons tropper mange chancer, men Thisted har overrasket i sæsonens åbning, og overraskelsen fortsatte søndag eftermiddag.

På udebane blev det til en 3-1-sejr over FC Fredericia, der ligger i midten af rækken. Først var det Sonny Jakobsen, der med sin 6. sæsonscoring bragte Thisted foran 1-0. Dermed sparkede han sig nærmere angrebskollegaen Mikkel Agger i kampen om at kunne kalde sig topscorer.

Mikkel Agger topper Thisteds topscorerliste og sparkede sig efter en times spil endnu længere i front på denne, da han fordoblede gæsternes målscoring. Dermed har han atter to måls forspring i angrebsduoens interne målscoringskonkurrence.

Bare to minutter efter lykkedes det Fredericia at reducere ved Anders Holvad, men med et lille kvarter tilbage på stadionuret lukkede Sead Gavranovic kampen med sin 3-1-scoring.

Med endnu tre point på kontoen kommer Thisted op på i alt 26 point, hvilket er to mere end Vejle, der ligger nummer to. Vejle har dog en kamp i baghånden, men i en velfortjent stund kan Thisted bryste sig af at ligge nummer et i 1. division.

Vejle får den 15. besøg af Esbjerg. 

Læs også Bookmakerne begynder at tro på Thisted FC