LIGE NU:

Dagen efter degradering sagde bundprops træner op

EH Aalborg degraderede torsdag cheftræner Simon Olsen til assistent, men det ville han ikke være med til, så efter en dags overvejelse sagde han op.

Allernederst i kvindernes bedste håndboldrække har EH Aalborg nok at slås med. 120 dage i træk uden sejr fik torsdag ledelsen til at omrokere i trænerstaben, da Morten Holmen overtog cheftrænerposten i stedet for Simon Olsen.

- Vi har ønsket at skubbe et erfarent led ind over Simon Olsen, og derfor bliver han nu assistent, sagde EH Aalborg-direktør Henrik Skals til TV 2 SPORT i forbindelse med trænerrokaden.

Men det blev ikke til meget mere end et døgn som assistenttræner for Simon Olsen, der fredag sagde sin stilling op.

Det bekræfter EH Aalborg-ledelsen, da TV 2 SPORT forholder ham, at Simon Olsen ikke længere fremgår på klubbens hjemmeside under ligaholdets trænerstab.

- Det er ikke en fejl.

Er han da stoppet i klubben?

- Ja, det er han. Han meddelte det i fredags, lyder det fra Henrik Skals. Han ærgrer sig over de seneste dages forstyrrelser udenfor banen i en tid, hvor EH Aalborg desperat har brug for point for at komme væk fra sidstepladsen og den direkte nedrykningsplads.

- Vi havde hellere været det foruden. Det er bedst at helt og holdent at kunne koncentrere sig om det sportslige, siger klubdirektøren.

I stedet er Kenneth Hedegaard nu assistent under nytiltrådte Morten Holmen.

I en SMS bekræfter Simon Olsen til TV 2 SPORT, at han er stoppet i EH Aalborg. Yderligere kommentarer ønsker han ikke indtil videre.

EH Aalborg er placeret på tabellens 14. plads. Et enkelt point efter Skanderborg Håndbold med seks kamprunder tilbage af grundspillet.