Seneste nyt:

Direktør sagde fra efter et år: Nu ansætter Mors-Thy Håndbold en ny og ændrer på ledelsen

For stort et arbejdspres gjorde, at direktør i Mors-Thy Håndbold måtte frasige sig en direktørpost. Nu sker der ændringer hos klubben.

Der findes en gammel talemåde, der hævder at vide, at man altid skal passe på med at brænde sit lys i begge ender. Om det gælder for alle er nok svært at svare på, men det er i hvert fald en teori, som nu snart tidligere administrerende direktør i Mors-Thy Håndbold, Hans-Peter Jarl Madsen, formentlig kan tilslutte sig.

Efter et års tid i en dobbeltrolle, hvor han både passede jobbet som administrerende direktør og jobbet som salgsdirektør, måtte han nemlig erkende, at arbejdspresset var blevet for stort. Han valgte derfor, at han fremover kun ønskede at koncentrere sig om salgsområdet, og det er en udvikling, som Mors-Thy Håndbold nu vælger at tage konsekvensen af.

- Vi må bare erkende, at der har været urimeligt meget arbejde at se til for Hans-Peter, og derfor er det nødvendigt, at vi ændrer på tingene, fortæller Kurt Sonne Thomsen, der er bestyrelsesformand i Mors-Thy Håndbold.

Klubben er vokset, og det samme er opgaverne

Det var tilbage den 7. marts, at meldingen om Hans-Peter Jarl Madsens frasigelse af den ene direktørrolle kom ud, og siden da har klubben været på jagt efter en til at overtage. Det er så lykkedes nu, og det betyder, at klubben får ny administrerende direktør fra den 1. juli, hvor Sigurd Skovborg fra Thisted sætter sig i stolen.

Kurt Sonne Thomsen glæder sig over, at klubbens ledelse nu bliver udvidet.

- Beslutningen om at lægge de to funktioner sammen blev taget, før jeg kom til, men det har jo selvfølgelig været i et forsøg på at spare penge. Klubben vokser stadig lidt år for år, så det samme gør opgaverne selvfølgelig. Derfor er jeg overbevist om, at det er den rigtige beslutning, fortæller Kurt Sonne Thomsen.

Bestyrelsesformanden understreger, at det er Hans-Peter Jarl Madsens helt eget valg, at han fremover vil fokusere på salgsdelen.

- Vi er glade for, at han forbliver i klubben som salgsdirektør, hvor han virkelig har gjort og også i fremtiden kommer til at gøre en forskel, lyder det fra Kurt Sonne Thomsen.

Det bliver i stedet Sigurd Skovborg fra Thisted, som fra den 1. juli sætter sig i direktørstolen i Mors-Thy Håndbold.
Det bliver i stedet Sigurd Skovborg fra Thisted, som fra den 1. juli sætter sig i direktørstolen i Mors-Thy Håndbold.
Foto: Morten Løvig Nielsen / TV MIDTVEST

- Det er et ønskejob

Den nye direktør i Mors-Thy Håndbold bliver fra den 1. juli i stedet lokale Sigurd Skovborg fra Thisted. Han har tidligere haft en karriere som aktiv spiller og er også tidligere træner fro Thisted IKs førstehold, inden klubben fusionerede med HF Mors.

Siden 1998 har han arbejdet med bestyrelsesarbejde, og han har blandt andet siddet fem år i Dansk Håndbold Forbunds bestyrelse.

- Det er et ønskejob. Håndbold er min helt store passion, så jeg glæder mig kun til at komme i gang, fortæller Sigurd Skovborg.

Det glæder ham, at klubben har ændret på ledelsesstrukturen, og han er derfor heller ikke bekymret for, at han bliver ramt af det samme arbejdspres.

- Man har jo taget en meget stor del af byrden væk, så nu kan jeg fuldt ud koncentrere mig om de andre elementer i det. Det er min opgave at varetage den overordnede ledelse af klubben, men jeg vil også ind imellem være djævelens advokat.

- Jeg skal være ham, der stiller spørgsmål ved de beslutninger, man er på vej til at tage - udelukkende med det formål, at vi træffer de rigtige beslutninger, fortæller Sigurd Skovborg.