LIGE NU:

Feriepark underholder tusindvis på Youtube

Jesperhus er ikke længere kun kendt som en feriepark, på Youtube underholder de også, mens tusindvis af børn ser med.

De fleste kender blomsterparken på Mors for deres flotte have, dyr og forlystelser. Men blandt børn og forældre er de kendt for mere endnu, nemlig deres mange videoer på Youtube.

De seneste år er deres videoer med mysterier, sange og sjov og ballade blevet mere og mere populære. Deres mest sete video har hele 3,3 millioner visninger. 

Nu ligger de nye videoer op hver eneste uge, og har folk ansat til at sørge for at lave godt indhold til deres youtubekanal. For det er ikke bare god, men rigtig god reklame, når hver eneste video bliver vist tusindvis af gange hjemme på børneværelserne.

- Det gik for alvor vildt for sig, da vi lavede en video med en greenscren og to aber, hvor min kæreste Ida lavede de her fagtesange. Siden da er hun blevet stoppet på gaden og i bussen af folk, der har genkendt hende, fortæller underholdningschef Jonatan Gregersen.

Hjernen bag

Der gemmer sig et helt hold af unge skuespillertalenter bag Hugo, Rita, Dr. Træls og alle Jesperhus andre figurer. Men i spidsen for det hele står underholdningschef Jonatan Gregersen.

- Vi er et ungt hold, som har fået lov til at have vores egen legeplads på Youtube for Jesperhus. Så er det bare vokset og vokset og det er jo enormt priviligeret, at vi i dag kan arbejde med det fast, fortæller Jonatan Gregersen.

Han er uddannet på Morsø Gymnasium på dramalinien ligesom langt de fleste andre på underholdningsteamet. Siden da har han arbejdet med at lave shows for Jesperhus, og har for alvor fået gang i deres youtube-kanal, der har mere end 32.000 faste abonnenter.

- Hvis du havde sagt fra start, at vi ville få en video som ville blive set over tre millioner gange, så havde jeg nok ikke troet på dig. Men man vender sig med tiden til, at der er rigtigt mange, der ser med, fortæller Jonatan Gregersen.

De største på Youtube

Der er trods alt stadig lang vej op til de største danske youtubenavne som Rasmus Brohave, Kristine Sloth og Eiqu Miller, der alle har mere end 200.000 følgere.

Men blandt forlystelsesparker er Jesperhus i dag dem, der har flest til at se med på den populære streaming side også flere end Tivoli i København.

- Vi har lige overhalet Tivoli i flest følgere på Youtube, og det er da stort, at vi her i Jesperhus faktisk er blevet de største på det område, siger Jonatan Gregersen.

Når man nu har vokset sig så store, så giver det muligheder for at komme ud til mange børnefamilier og potentielle gæster i parken. Men også mulighed for at skaffe nye talenter til at underholde.
De bruger nemlig også deres kanal til at lave jobopslag, når de skal finde et par nye kollegaer.

- Vi kan jo ligesågodt bruge den mulighed, at vi kan nå ud til rigtigt mange på den her måde. Ikke kun børnefamilierne, men også kommende kollegaer, siger Jonatan Gregersen.

Efterspørgsel fra store virksomheder

Deres succes er ikke gået uset hen. Senest er youtuberne fra Jesperhus blevet inviteret til Lego for at dele ud af deres erfaringer.

- Vi bliver kontaktet af flere virksomheder, som gerne vil høre om, hvordan vi har fået gjort på Youtube. Og det er jo bare en bekræftigelse i, at det vi laver fungerer, fortæller Jonatan Gregersen.

Underholdningschefen har også et par gode råd i ærmet, hvis du skulle få lyst til at prøve kræfter med at lave videoer til Youtube.

- Det gælder om at have den gode historie og nogle karakterer til at fortælle dem, efter vi har fået bygget vores karakterer som Hugo og Dr. Træls kan vi jo bruge dem aktivt til at fortælle historier fra parken. Og så giver det også lidt ekstra, at børnene der sidder derhjemme og ser med kan få lov at møde karaktererne i virkeligheden, hvis de kommer forbi os i Jesperhus, fortæller Jonatan Gregersen.

 
 
Foto: Jesper Bach Thomsen, TV MIDTVEST
def_thumb,50_percent

play Travlt som aldrig før: Rikkes butik blomstrer efter genåbning

Pooldækning: X Factor finale - vinderen findes, Martin Jensen

Gratis onlinekoncert fra toppen af AKKC’s scenetårn: Martin Jensen giver koncert i 35 meters højde

PH MA E-koncert fra Musikkenhus  Katinka Band S1E3 Still

play Få en på opleveren: E-koncert med Katinka på TV2 Nord

090421 Den med motorvejen.00_01_09_02.Still002

play Venstre vil kæmpe for den nordjyske del af Hærvejsmotorvejen

def_thumb,50_percent

play Travlt som aldrig før: Rikkes butik blomstrer efter genåbning

Pooldækning: X Factor finale - vinderen findes, Martin Jensen

Gratis onlinekoncert fra toppen af AKKC’s scenetårn: Martin Jensen giver koncert i 35 meters højde

PH MA E-koncert fra Musikkenhus  Katinka Band S1E3 Still

play Få en på opleveren: E-koncert med Katinka på TV2 Nord

Til forsiden

Til forsiden