LIGE NU:

Gasudslip i Thisted: Tre veje blev spærret

Tirsdag var der et gasudslip i Thisted, og et område på 50 meter i radius blev spærret af.

Der skete et gasudslip i Thisted tirsdag ved middagstid, og der er et mindre område af byen spærret af.

Det drejer sig om området omkring Johnsens allé, Vegendalvej og Strandvejen, hvor der er spærret et område af på cirka 50 meter i radius fra hjørnet, hvor de tre veje mødes.

- Der har været folk i gang med at grave på hjørnet af de tre veje, hvor de har ramt en gasledning. Der er sluppet noget gas ud, og der siver fortsat lidt gas ud, så vi har spærret af, så folk ikke nærmer sig, siger indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab, Nicolai Kanstrup.

Klokken 13.00 ankom gasselskabet til Thisted og gik i gang med at stoppe gasudslippet.

- Gasselskabet er i gang med at sætte klemmer på gasledningen cirka 20 meter fra, hvor udslippet skete, så de kan få stoppet udslippet. Derefter vil de gå i gang med at lappe hullet, fortæller Nicolai Kanstrup.

Indsatsleder oplyser også, at han regner at, gasudslippet er stoppet omkring klokken 14.00, hvorefter de vil åbne for området igen.

Der er ingen ulykker sket i området, men beredskabet tog alle forholdsregler, da de ikke kendte til omfanget af gasudslippet. Der blev kraftigt spærret af, da de ikke vidste, om det blot var en cigaret, der skulle til, for at antænde noget.

Det var på hjørnet af Strandvejen, Vegendalvej og Johnsens Allé, at gasudslippet fandt sted.