Seneste nyt:

Nordjysk virksomhed solgt for op mod to milliarder kroner

Den nordjyske rørvirksomhed Logstor fra Løgstør er blevet solgt til en irsk koncern for en pris på næsten 1,9 milliarder kroner.

Rørvirksomheden Logstor, som har hovedsæde i Løgstør, hvor virksomheden blev stiftet under navnet Løgstør Rør i 1960, er kommet på irske hænder.

Det er en realitet, efter at kapitalfonden Triton, som har ejet Logstor siden 2013, tirsdag har solgt den nordjyske virksomhed til Kingspan Group fra Irland.

Handlen har en værdi af cirka 253 millioner euro, oplyser parterne i en pressemeddelelse, og omregnet til danske kroner betyder det, at Logstor er blevet solgt for næsten 1,9 milliarder kroner.

- Vi er glade for at blive medlem af Kingspan Group. Vi kender Kingspan som den førende virksomhed inden for isoleringsmateriale til byggesektoren – med en stærk passion for energibesparelser og beskyttelse af klimaet, siger Kim Christensen, der er administrerende direktør i Logstor.

Ser potentiale i nyt samarbejde

Logstor er blandt verdens førende producenter af præisolerede rørsystemer til fjernvarme, og Logstors direktør ser potentiale i at blive en del af Kingspan-koncernen.

- Med Kingspan som vores nye ejer får vi adgang til førende forskning og avancerede teknologier, der vil bidrage med yderligere fordele til Logstors løsninger. Når vi kombinerer viden fra begge brands og samler vores dedikerede medarbejdere og teams, vil vores kunder nyde godt af en samlet erfaring, der ikke kan matches af andre, siger Kim Christensen.

Kingspan Groups overtagelse af Logstor ventes at være endelig gennemført til sommer.