LIGE NU:

AaB lejer Timothé Nkada i Stade Reims

Angriberen kommer til AaB på en et-årig lejeaftale.

Den 21-årige franske spiller har fået sin fodbolduddannelse i den franske klub Rennes, hvorfra han efter sæsonen 2018/2019 skiftede til Ligue 1-holdet fra Stade Reims. Her spillede han otte kampe i sidste sæson, og klubben endte på en flot sjetteplads.

Endvidere er Timothé Nkada noteret for to kampe og en scoring for det franske U/19-landshold.

- Nkada er en angriber som kan spille alle de tre forreste positioner, han har god fart, løber godt i dybden og er en spiller som også har fået noget værdifuld erfaring i Ligue 1 i Frankrig. Vi har set ham i aktion på både det franske ungdomslandshold, og i den franske liga, og han vil naturligt være med i konkurrencen om pladsen som frontangriber hos os, udtaler AaB’s sportschef Inge André Olsen.

- Selvom vi altid helst vil have spillere på permanente aftaler, så mener vi, at vi i dette tilfælde har udnyttet en mulighed for at tilknytte en kompetent og dygtig ung angriber, der kan hjælpe os i 3F Superligaen i den kommende sæson, lyder det videre fra Inge André Olsen.

Hovedpersonen selv ser også frem til at trække den rød-hvide trøje over hovedet.

- Jeg besøgte AaB og Aalborg i løbet af sommeren, og var imponeret af det jeg så. Nu glæder jeg mig meget til at spille for klubben og håber at jeg kan byde ind med både mål og assists, lyder det fra Timothé Nkada, der i AaB får trøje nummer 19.

AaB-truppen indleder opstarten til den nye sæson onsdag 12. august på træningsanlægget på Hornevej.

Timothé Nkada har skrevet under på en et-årig lejeaftale med AaB.
Timothé Nkada har skrevet under på en et-årig lejeaftale med AaB.
Foto: JB Delerue / SDR