AaB uden chance: På overarbejde i Tyskland

Årets første testkamp fra AaB endte med et meget fortjent nederlag til nordjyderne.

AaB var uden chance, da nordjyderne lørdag, for første gang i år, var i aktion i en testkamp mod Bundesligaholdet Hoffenheim.

Kampen blev spillet på Hoffenheims hjemmebane - Dietmar-Hopp-Stadion - i let snevejr. AaB'erne, der for første gang viste sig frem i kamp for cheftræner Morten Wieghorst, fik dog varmen alligevel.

AaB's Marco Meilinger fik efter to minutter kampens første chance, men derefter sad Hoffenheim tungt på kampen og efter 10 minutter fik hjemmeholdet noget ud af presset. Nadiem Amiri fik, efter en misforståelse i AaB-forsvaret frit skud på mål, og tøvede ikke med at sende bolden afsted. Og så stod der 1-0.

To minutter senere forsøgte Hoffenheim sig med et saksesparksforsøg i feltet, men bolden blev sendt over mål. Sådan fortsatte kampen, men Nicolai Larsen i AaB-målet formåede flot at holde stillingen på 1-0 til det 39. minut hvor Steven Zuber sluttede en omgang tysk hovedspil af med at få netmaskerne til at blafre.

AaB's boldbesiddelse og chancer endte i flere omgange i løbet af kampen med farlige tyske omstillinger og kun få gange lykkedes det nordjyderne at komme frem til chancer. Oliver Abildgaar kom efter 60 minutters spil frem til en afslutning, der endte knap en meter over mål. Den største chance til nordjyderne faldt dog først efter 89 minutter da Kakeeto elegant vippede en bold til Sebastian Grønning, som - fri i feltet - sendte bolden mod mål. Han måtte dog se den blive pareret af Hoffenheims målmand.

Kampen endte dermed 2-0 til hjemmeholdet Hoffenheim.

Nu venter endnu to testkampe på AaB's træningsanlæg i Aalborg inden turen går til Portugal hvor den årlige træningslejr skal udgøre intensiv opvarmning til Superliga-opstarten 19. februar.