01:36

Video: Ib William Christensen

Forældre til tre-årige Sarah: - Hollywood kunne ikke have skrevet det bedre

De oplevede alle forældres værste mareridt i weekenden, da deres treårige datter var forsvundet i knap tre timer. I dag beskriver Michael og Karina Mariager fra Ulsted oplevelsen som noget, der er Hollywood værdigt.

Tre-årige Sarah cykler atter glad omkring på familiens ejendom udenfor Ulsted.

- Det er fantastisk, men man er også mærket oven på en fuldstændig vanvittig oplevelse, fortæller hendes mor, Karina Mariager.

Lørdag aften var stemningen hos familien nemlig knap så munter. For mens forældrene lå på fødegangen, da lillebror var på vej til at komme til verden, blev deres tre-årige datter passet hos sine bedsteforældre. Men bedst som den lille pige legede med sine bedsteforældres hund på en mark ved deres hus, var både pige og hund pludselig sporløst forsvundet. 

Læs også 3-årige Sarah var væk: Nu takker Sarahs far for hjælpen

Historien endte heldigvis godt, da Sarah og hunden, efter en massiv eftersøgning, blev fundet to en halv time senere af en redningshelikopter.

I dag er hele familien så atter samlet i hjemmet uden for Ulsted - og weekendens oplevelser kan begynde at bundfælde sig.

- Natten efter fødslen, da Sarah var kommet tilbage, kunne jeg slet ikke sove. Jeg lå bare og kiggede på de tre der, siger Karina Mariager og kigger på sin mand, datter og nyfødte søn.

Hør forældreparret fortælle den vilde historie i indslaget øverst i artiklen. 

Læs også Redningshelikopter fandt 3-årig på mark: Var på egen hånd i tre timer

02:01

Forældrene til den treårige Sarah, som kortvarigt var efterlyst i weekenden, beskriver i dag oplevelsen som noget, der er Hollywood værdigt.

Luk video