LIGE NU:

Ny AaB-træner besejrer Brøndby i debutkamp

Peter Feher fik en perfekt start som cheftræner for AaB, da de bolsjestribede vandt 2-1 hjemme over Brøndby IF.

AaB’s nye cheftræner skal absolut ikke have skyld for ikke turde sætte sit eget præg på AaB’s superligahold, efter assistenttræner Peter Feher torsdag havde overtaget cheftrænerposten fra Jacob Friis, der af personlige årsager valgte at stoppe.

To mand var direkte sat af holdet. Og det var ikke hvem som helst, der var henvist til bænken, Jores Okore og Mathias Ross begge forsvarsspillere, som ellers har været faste stamspillere, måtte bøde for sidste søndags katastrofale 3-1 nederlag til Vejle på hjemmebane, hvor begge spillere havde en decideret off-day og var stærkt medvirkende til det overraskende nederlag.

I stedet var der blevet plads til Daniel Granli, der dannede par med anfører Rasmus Thelander i midterforsvaret, og i angrebet var der blevet plads i startopstillingen til nyerhvervelsen Tim Prica.

Mål i begge ender

Efter 31 minutters spil førte AaB’s Kristoffer Pallesen bolden frem i højre side, fandt en total fra Tim Prica der ramte bolden helt skævt, og de 300 tilskuere havde set bolden forbi den ene målstolpe. Men helt utroligt når Iver Fossum bolden, næsten på vej ud over baglinjen, og får den drejet ind til 1-0.

Den føring holdt dog ikke ret længe, Brøndby fik frispark uden for feltet, hele AaB’s forsvar stod stille og kiggede på mens bolden blev sparket ind i feltet. AaB’s målmand, Jacob Rinne, blev også stående på stregen, og så kunne en total udækket Mikael Uhre udligne til 1-1. Kæmpe fejl af både målmand Rinne, men også forfærdeligt passivt AaB forsvar.

Fra anden halvlegs start kom Kasper Kusk på banen i stedet for en halvskadet målscorer Iver Fossum.

Misbrugte chancer

Og samme Kasper Kusk kom straks i aktion. Efter et godt AaB pres fra fik Kusk chancen fra kanten af feltet som Brøndbys målmand måtte Martin Schwäbe måtte helt ud i fuld længde for at redde.

Og det var hjemmeholdet der sad på kampen - godt anført af en hårdtarbejdende anfører Lucas Andersen. Tom van Weert blev sendt på banen efter 57 minutters spil i stedet for Tim Prica, som ikke spillede sig nærmere en fast plads i AaB’s angreb.

Brøndbys første farlige forsøg i anden halvleg kom efter 66 minutter. Brøndby fik tilkendt et frispark lige uden for feltet, men Jacob Rinne fik flot pareret det farlige forsøg fra Rezan Corlu.

Men det var stadig hjemmeholdet der var farligst, og Tom van Weert fik en kæmpechance for at komme på måltavlen, men misbrugte på det skammeligste på dette flotte oplæg fra Kasper Kusk.

Minuttet senere fik Frederik Børsting en friløber, men det sidste træk blev for langt og chancen misbrugt.

Frygtløs header sikrede point

Indskiftede Timothe Nkada Zogo, som havde erstattet en træt anfører Lucas Andersen, fik også en friløber, men igen blev den oplagte scoringschance misbrugt.

Men så slog hjemmeholdet til. På en mesterlig aflevering fra Kasper Kusk tæt inde under mål kastede Tom van Weert sig frygtløst frem mellem Brøndbys forsvarer og headede bolden i mål til 2-1 med bare 5 minutter tilbage.

Jores Okorer blev sendt på banen som ekstra gardering i forsvaret og det holdt, AaB vandt fortjent og rykker med sejren op på syvendepladsen i Superligaen og der var kæmpe jubel hos den nye træner Peter Feher.

Du kan høre reaktioner fra den nye cheftræner og Lucas Andersen i videoerne nedenfor

Interview med cheftræner Peter Feher.
Interview med Lucas Andersen.
img_8573.jpg

To indbrudstyve anholdt: Mand genkendte stjålne designerlamper i salgsannonce

20170716-142949-L_22Mb

Hospitalerne melder klar: - Nu er der overskud til andre patienter end dem med corona

Vaccination i Aalborg

play Dan fik det første stik blandt udsatte i Aalborg: - Hold ud lidt endnu. Tingene skal nok blive bedre

hugorm natur

Varme vinteruger sætter gang i naturens forår

img_8573.jpg

To indbrudstyve anholdt: Mand genkendte stjålne designerlamper i salgsannonce

20170716-142949-L_22Mb

Hospitalerne melder klar: - Nu er der overskud til andre patienter end dem med corona

Til forsiden

Til forsiden