LIGE NU:

Canadier fik få kampe inden corona-krise - nu forlænges hans kontrakt

Selvom canadiske Kyle Hope kun fik få kampe inden corona-krisen, er Frederikshavn White Hawks overbevist om backens kvaliteter.

Frederikshavn White Hawks har forlænget kontrakten med den canadiske back Kyle Hope for den kommende sæson. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse. 

27-årige Kyle Hope kom til Frederikshavn i slutningen af januar, men det blev kun til nogle ganske få optrædener, inden sæsonen måtte lukke ned på grund af coronavirus.

- Vi fik dog set nogle store kvaliteter hos Kyle Hope i den korte tid, hvor han blandt andet var med i den succesrige weekend i Aalborg, hvor vi hentede Final 4 trofæet. Her gled Kyle Hope ind i truppen i netop den weekend, og han beviste hurtigt sit værd i truppen, skriver klubben om forlængelsen.

Kyle Hope er også i den kommende sæson tiltænkt rollen som back, selvom han tidligere har optrådt som forward i andre klubber. 

- I Kyle Hope er vi heller ikke i tvivl om vi har fået os en publikumsyndling. Han er vellidt i truppen, og hans facon, og spillestil, gør ham også til et idol blandt vores fans. Det nåede vi allerede at se i hans første kampe for holdet, lyder det fra Frederikshavn White Hawks. 

Selv siger Kyle Hope om forlængelsen af kontrakten:

- Jeg er virkelig glad for at skulle fortsætte i Frederikshavn White Hawks. Det er en fantastisk organisation, der vil vinde, hvilket tiltaler mig meget. Vi fik vist i sidste sæson at vi kunne vinde et trofæ, og det skal vi bygge videre på i den kommende sæson, siger Kyle Hope. 

Kyle Hope opholder sig lige nu i hjemlandet Canada, men returnerer til Frederikshavn i løbet af sommeren.