LIGE NU:

White Hawks får hjemmebane i Continental Cup: Her er deres modstandere

Frederikshavn White Hawks får fordel af hjemmebane, når de i efteråret er med i den europæiske klubturnering Continental Cup.

Det bliver hjemme på den velkendte isflade i Frederikshavn, at Frederikshavn White Hawks i efteråret skal forsøge at spille sig i finalen i den europæiske klubturnering Continental Cup.

Det ligger fast efter fredagens lodtrækning, hvor White Hawks ud over at få sat navn på deres modstandere også fik at vide, at de har hjemmebanefordelen i semifinalepuljen, hvor fire mandskaber dyster om en plads i Final Four, hvor vinderen af Continental Cup skal findes.

Frederikshavn White Hawks, som kvalificerede sig til Continental Cup ved at vinde pokalturneringen Metal Final Four i den forgangne sæson, er kommet i pulje med Miercurea Ciuc fra Rumænien, Unia Oswiecim fra Polen og vinderen af den indledende pulje med FC Barcelona (Spanien), SA Vikingar Akureyri (Island), Kaunas (Litauen) og Bat-Yam (Israel).

Uanset hvem det sidste hold i Frederikshavns pulje bliver, bør nordjyderne træde ind i Continental Cup som forholdsvis store favoritter til at booke en billet til finalen.

Continental Cup-puljen i Frederikshavn spilles 13. til 15. november.