LIGE NU:

Stine Rex løb 111.500 kroner ind til DGI Huset

Selv om målet med at sætte en ny verdensrekord, da den nordjyske ultraløber Stine Rex søndag formiddag sluttede sit foreløbige sidste 48 timers løb, ikke blev nået, så blev et andet mål nået; nemlig målet om at samle 100.000 kroner ind til DGI Huset i Aalborg.

Da Stine Rex for ikke længe siden pludselig fik den ide, at hun ville løbe i 48 timer, da var motivationen egentlig slet  sportslig - derimod handlede det om, at Stine Rex' arbejdsplads DGI Huset i Aalborg i lighed med mange andre virksomheder var blevet ramt og lukket på grund af coronakrisen.

- Jeg tænkte, jeg skulle gøre noget for vores elskede hus, og det, jeg kan,  er at løbe, og jeg er god til at løbe og til at løbe langt, fortæller Stine Rex.
 

Til daglig arbejder hun som træner i DGI Huset, og hun var ikke sen til at få en masse andre fra huset sat i sving - og lige pludselig kunne det lykkedes at kombinere det, Stine Rex er god til, med hendes ønske om at kunne gøre en forskel for arbejdspladsen.

Nemlig ved at hun løb et 48 timers løb som velgørenhedsløb.

TV2 Nord er hjemme i sofaen hos Stine Rex søndag aften - se med her:

Nordjyske Stine Rex har her til morgen gennemført en løbetur, der må siges at været noget over det sædvanlige. I morges klokken ni løb hun over målstregen efter at have løbet 48 timer i streg.

Samtidig med Stine Rex har løbet i 48 timer og 384 kilometer, er pengene tikket ind på mobilpay til støtte for DGI Huset.

Søndag aften lyder beløbet på den anden side af de 100.000 kroner, som Stine Rex satte som mål. Og pengene bliver ved at løbe ind - foreløbig er der samlet næsten 112.000 kroner ind.

- Det betyder meget for mig, at jeg ved at lave det her løb kan bidrage til at støtte DGI-Huset, som betyder så utroligt meget for rigtig mange mennesker. Jeg vil gøre alt for at bidrage til, at huset kommer godt ud på den anden side af corona-krisen, siger Stine Rex.

 

 

def_thumb,50_percent

play Nordjyske teatre slår dørene op torsdag aften

def_thumb,50_percent

play Skæbnekamp: "Det bliver forbudt for børn", skriver Vendsyssel FF's modstandere før aftenens bundbrag i første division

Fodbold FfI

FfI fodbolds førsteholdstrup ramt af corona-smitte

fitness fitnesscenter træning motion hadsund

play Nu er fitnesscentre genåbnet: - Det er en fantastisk følelse

def_thumb,50_percent

play Nordjyske teatre slår dørene op torsdag aften

def_thumb,50_percent

play Skæbnekamp: "Det bliver forbudt for børn", skriver Vendsyssel FF's modstandere før aftenens bundbrag i første division

Til forsiden

Til forsiden