02:10

Stine Rex gennemførte fra fredag til søndag et 48 timers løb i Fårup Sommerland. Vi har i indslaget her klippet en række high lights - se eller gense. Video: TV2 Nord

Stine Rex løb 111.500 kroner ind til DGI Huset

Selv om målet med at sætte en ny verdensrekord, da den nordjyske ultraløber Stine Rex søndag formiddag sluttede sit foreløbige sidste 48 timers løb, ikke blev nået, så blev et andet mål nået; nemlig målet om at samle 100.000 kroner ind til DGI Huset i Aalborg.

Da Stine Rex for ikke længe siden pludselig fik den ide, at hun ville løbe i 48 timer, da var motivationen egentlig slet  sportslig - derimod handlede det om, at Stine Rex' arbejdsplads DGI Huset i Aalborg i lighed med mange andre virksomheder var blevet ramt og lukket på grund af coronakrisen.

- Jeg tænkte, jeg skulle gøre noget for vores elskede hus, og det, jeg kan,  er at løbe, og jeg er god til at løbe og til at løbe langt, fortæller Stine Rex.
 

Læs også Stine Rex i mål: - Jeg tror, jeg kan løbe igen i morgen, men jeg gider ikke

Til daglig arbejder hun som træner i DGI Huset, og hun var ikke sen til at få en masse andre fra huset sat i sving - og lige pludselig kunne det lykkedes at kombinere det, Stine Rex er god til, med hendes ønske om at kunne gøre en forskel for arbejdspladsen.

Nemlig ved at hun løb et 48 timers løb som velgørenhedsløb.

TV2 Nord er hjemme i sofaen hos Stine Rex søndag aften - se med her:

04:59

Nordjyske Stine Rex har her til morgen gennemført en løbetur, der må siges at været noget over det sædvanlige. I morges klokken ni løb hun over målstregen efter at have løbet 48 timer i streg.

Luk video

Læs også Så er der kage til Stine Rex fra "snakkehjørnet"

Samtidig med Stine Rex har løbet i 48 timer og 384 kilometer, er pengene tikket ind på mobilpay til støtte for DGI Huset.

Søndag aften lyder beløbet på den anden side af de 100.000 kroner, som Stine Rex satte som mål. Og pengene bliver ved at løbe ind - foreløbig er der samlet næsten 112.000 kroner ind.

- Det betyder meget for mig, at jeg ved at lave det her løb kan bidrage til at støtte DGI-Huset, som betyder så utroligt meget for rigtig mange mennesker. Jeg vil gøre alt for at bidrage til, at huset kommer godt ud på den anden side af corona-krisen, siger Stine Rex.

 

Læs også Portræt: Stine Rex er ultraløberen over dem alle