LIGE NU:

Hobro-spiller får karantæne for at spytte på modstander

Hobro-angriberen Imed Louati får to karantænedage for at spytte på Lyngby-spiller i nedrykningsdrama.

Bølgerne gik højt i slutminutterne, da Hobro IK mandag i sidste uge spillede den afgørende kamp mod Lyngby Boldklub om at undgå nedrykning fra Superligaen.

Det lykkedes ikke det nordjyske mandskab at sikre sig endnu en sæson i landets bedste fodboldrække, men til gengæld fik Hobro-angriberen Imed Louati raget to kampes karantæne til sig. Det oplyser Dansk Boldspil-Union onsdag i en pressemeddelelse.

- I kampens 98. minut opstod der en massekonfrontation mellem de to hold, efter Hobros Edgar Babayan nedlagde Lyngby-angriber André Riel, der var på vej med bolden mod tomt mål. Kampens videoobservatør Michael Svendsen har på baggrund af sammenstødet foretaget en indberetning til Fodboldens Disciplinærinstans, står der i pressemeddelelsen.

Lyngby-træner får også karantæne

I sin indberetning bemærker Michael Svendsen, at ’en official fra Lyngby tager halsgreb på en Hobro-spiller’ under massekonfrontationen, samt at ’Hobro-angriber Imed Louati spytter mod Lyngbys Rezan Corlu.’

Fodboldens Disciplinærinstans har på baggrund af indberetningen åbnet en åbnet en sag mod Lyngbys fysiske træner Casper Skovgaard og Imed Louati. Instansen har tildelt Casper Skovgaard to spilledages karantæne og en bøde på 5.000 kroner. Samtidig tildeles Imed Louati to spilledages karantæne.

Karantænerne skal afsones i de første kampe i 2020/21-sæsonen, så Hobro må undvære Imed Louati i de første to kampe i landets næstbedste række, NordicBet Ligaen. Der er sæsonstart 13. september.

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

p-bøder

play Lasse blev bombarderet med p-bøder, efter han havde købt en nummerplade med teksten ´ukendt´: Nu har han vundet sag over parkeringsselskab

310721 FO Danmarks første vandsøgshund

Walther er Danmarks første vandsøgshund

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

Til forsiden

Til forsiden