Dømtes arbejdsplads reagerer på dom i Hanne With-sagen

Henrik Krogh Rasmussen blev anholdt på sit arbejde, slagteriet Himmerlandskød i Aalestrup, den 6. februar 2024. Himmerlandskød har ikke på noget tidspunkt igangsat kriseberedskab.

Onsdag eftermiddag blev 54-årige Henrik Krogh Rasmussen kendt skyldig i drabet på Hanne With ved Københavns Byret.

Han idømmes 11 år og seks måneders fængsel. 

Da den 54-årige mand den 6. februar i år blev anholdt og sigtet for drabet, arbejdede han på det nordjyske slagteri Himmerlandskøds afdeling i Aalestrup. Henrik Krogh Rasmussen startede på slagteriet i Aalestrup i september 2022. Før det var han ansat på Himmerlandskøds slagteri i Hadsund, som nu er lukket.  

- Vi har haft ham ansat og tager dommen til efterretning. Men han blev bortvist, da han blev anholdt, og han er ikke længere tilknyttet os, lyder det onsdag fra direktør hos Himmerlandskød, Lars Andersen. 

De har på arbejdspladsen ikke oplevet et behov for krisehjælp til de ansatte.

- Selve anholdelsen foregik meget stille og roligt, og vi har ikke set yderligere grund til at sætte et beredskab i gang i forhold til at bearbejde selve episoden med anholdelsen og det efterfølgende med vores medarbejdere.

Tilbage i februar snakkede TV2 Nords reporter med flere tætte kollegaer til den nu dømte, og de beskrev ham som en "ganske normal fyr, man kunne joke med".

Den beskrivelse genkender direktøren. 

- Der har ikke været noget at påpege i hans tid som medarbejder. Han har været en ganske normal medarbejder, siger Lars Andersen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland