6000 motionister fik rørt benene

Ømme fødder og glade smil til stort motionsarrangement i Aalborg.

Vejret var lørdag helt perfekt, da rundt regnet 6000 motionister deltog i en af de to store sportsbegivenheder i Aalborg – Aalborg Halvmarathon og WALKin Nordjylland.

Det ene rør i Limfjordstunnelen var spærret, så motionisterne kunne opleve at passere Limfjorden til fods under vandet.

En af deltagerne på den lange gå-rute på hele 42 kilometer var Jess Jensen fra Brønderslev.

Han mener, at det er den ultimative test at gå så lang en tur, og da han til daglig arbejder i Forsvaret, er der også nogle krav til, at han skal være i form. Men fødderne kunne godt have haft det bedre.

- Det er egentlig gået fint. Men de militærstøvler er forholdsvis nye, og de er ikke prøvet af til sådan en tur, så det kan jeg kun takke mig selv før, lød det fra Jess Jensen, da han gik gennem Limfjordstunnelen med vabler, der gjorde pænt ondt.

Hygge i målområdet

Han havde på det tidspunkt gået seks og en halv time, men kunne sagtens nå i mål, inden de otte timer, han havde planlagt. Og han så frem til at få en fadøl i målområdet ved Honnørkajen.

DGI Nordjylland står for arrangementet, og her var der tilfredshed at spore med den store begivenhed, hvor 500 frivillige få det hele til at klappe.

Rune Andersen, der er kommunikationsansvarlig hos DGI Nordjylland, fortæller, at det giver motivation for motionisterne, at ruterne går gennem Limfjordstunnelen.

- Det er med til at skabe en oplevelse, så man kommer mere ud, siger Rune Andersen.



Seneste nyt

fra Nordjylland