LIGE NU:

Fårup Sommerland udskyder sæsonåbningen på grund af coronakrisen

Sæsonstarten udskydes på grund af coronakrisen til 21. maj.

Fårup Sommerland har lørdag formiddag meldt ud, at sæsonen, der skulle være skudt igang 2. maj, inditl videre er udskudt til 21. maj.

Dermed er parkens første otte åbningsdage nu aflyst og alle, der havde glædet sig til årets første tur i de store rutsjebaner - eller i årets nyhed "Saven" -  må vente lidt længere end ellers.

- Vores gæsters og medarbejderes sikkerhed samt ve og vel er vigtigere end noget andet, og derfor vælger vi nu for første gang nogensinde at udskyde åbningen af Fårup. Vi er i denne tid meget berørte af situationen, men er samtidig utrolig glade for den store opbakning vi mærker fra trofaste gæster og lokalbefolkningen i øjeblikket, og vi håber, at vores gæster fortsat har lyst til at besøge parken, når vi igen kan slå dørene op, udtaler Fårup Sommerlands direktør Niels Jørgen Jensen i en pressemeddelelse.

Fårup Sommerland oplyser samtidig, at man forlænger sæsonen med en ekstra weekend i september og at de fleste af de events og begivenheder, der allerede er plottet i Fårup-kalenderen stadig bliver til virkelighed. En af de begivenheder, der desværre ikke bliver til noget er det traditionsrige MC-træf, der normalt afholdes på parkens allerførste åbningsdag i foråret.

Fårup Sommerlands hotel, Hotel Fårup, har i længere tid været lukket ned, men ligesom det var ambitionen at åbne parken 2. maj, var det planen at åbne hotellet 1. maj og flere har derfor booket ophold på hotellet. De kan, skriver Fårup Sommerland i en mail, der er sendt ud til alle sæsonkortholdere, få ombooket deres ophold uden beregning. Alle der har booket ophold frem til 19. maj vil i øvrigt blive kontaktet direkte.