Seneste nyt:

Aalborg Håndbold på sviptur til Norge

Aalborg Håndbold tager frem og tilbage samme dag, når de onsdag møder norske Elverum i Champions League-grundspillet.

Onsdag morgen tidligt sætter Aalborg Håndbold kursen mod Oslo i et lejet fly, og efter par timer i bus ankommer man til byen Elverum med over 20.000 indbyggere. 

For onsdag klokken 18.45 møder Aalborg Håndbold Elverum i Champions League grundspillet i Terningen Arena med plads til 4000 tilskuere. Umiddelbart efter kampen flyver Aalborg Håndbold tilbage til Aalborg for at undgå en overnatning og komme så hurtigt som muligt tilbage til hjemlige omgivelser.

Aron Palmarsson klar igen

Tirsdag formiddag var truppen samlet til sidste træning i Gigantium, og det ser ud til at Aalborg Håndbold igen kan råde over den Islandske stjernespiller Aron Palmarsson, der har ude med en skade. Palmarsson deltog i dagens træning og ser ud til at være klar.

Derimod er det mere tvivlsomt med anfører Rene Antonsen, der forlod træningen. 

Rene Antonsen måtte tirsdag forlade hallen i Gigantium, inden den fælles træning var overstået.
Rene Antonsen måtte tirsdag forlade hallen i Gigantium, inden den fælles træning var overstået.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Brug for Palmarsson

Der bliver brug for en mand som Palmarsson med den store erfaring fra netop Champions League kampe. 

Elverum, som har været norsk mester tre gange, har gjort det godt i Champions League. Holdet har vundet tre kampe, spillet to uafgjort og tabt fire. Det betyder, at Elverum lige nu ligger på en femteplads i puljen med otte point. 

Aalborg Håndbold ligger lige nu på en tredjeplads med 12 point, så en sejr til Aalborg vil betyde afstanden til netop Elverum bliver øget.

Sandell kender modstanderen godt

En af dem som kender Elverum allerbedst er Aalborg Håndbolds svenske spiller Lucas Sandell, som har haft en forrygende sæson i det nordjyske. Nogle eksperter kalder det "det bedste køb i Dansk Håndbold" med hentydning til, at direktør Jan Larsen skaffede Sandell til Aalborg, Og Lucas Sandell har nemlig tidligere spillet for netop Elverum.

- Det er hold med god moral, som kæmper for hinanden og til det sidste, siger Lucas Sandell til Tv2 Nords reporter ved træningen.

Glæder sig til at vende tilbage

Lucas Sandell siger videre, at hvis Aalborg håndbold skal have point med hjem, så skal man spille på et meget højt niveau og stå stærkt i forsvaret ved kampen  i Terningen Arena onsdag aften

- De plejer at have fuldt hus til kampene. Det håber jeg, der bliver, for så bliver det sindssygt sjovt at komme tilbage og spille, siger Lucas Sandell, som har været en fantastisk gevinst for Aalborg Håndbold, især i Champions League-kampene hvor Sandell sammen med en anden svensker Felix Claar har været årsag til den store succes i turneringen.

- Vi har god mulighed for at vinde kampen, lyder det fra Lucas Sandell.

Træner glæder sig over få rejsedage

Træner Stefan Madsen ser også frem til kampen i morgen, og han glæder sig især over, man ikke skal bruge mange rejsedage på kampen, for holdet kommer ud og hjem samme dag. 

Og så glæder Steffan Madsen sig ove, at det går fremad med de skadede spillere, og især at Aron Palmarsson er klar igen. For det bliver brug alle mand mod Elverum

- Vi går all in i kampen, for vi kan give os selv en stor mulighed for det, der skal ske efter jul med mange kampe. Det gør vi ved at vinde kampen, så den får fuld gas i morgen, siger træner Stefan Madsen, der i øvrigt under opvarmningen i dag viste store evner som fodboldspiller, hvilket ses i videoen i toppen af denne artikel.

- Elverum har præsteret godt

Stefan Madsen har selvfølgelig studeret Elverim på video og tilføjer, det er et hold, der er begyndt at spille med international snit og har præsteret godt i Champions League kampene indtil nu.

- Det, der bliver afgørende for kampen i morgen, er at vi får vist vores modstander den hårdhed, vi kan spille med, og så omsætte det til en vigtig sejr, lyder det fra Stefan Madsen

Stefan Madsen er også godt tilfreds med sine egne spillers indsats indtil nu, fortæller i denne video:

Elverum er svære at have med at gøre på deres hjemmebane, lyder det fra træner Steffan Madsen.

Test inden afrejse

Og så var Aalborg Håndbolds spillere ellers på overarbejde efter træningen. Samtlige spillere tog en ekstra podning i næsen for at være sikre på, ingen er smittet. Ved ankomsten til Oslo i morgen tidlig skal spilleren igen testes, og så stod den ellers på autografskrivning for alle pengene. Aalborg Håndbolds mange trofaste sponsorer får nemlig tilsendt en lille ekstra julegave med en spillertrøje med spillerens autografer på.

Tirsdag blev der skrevet autografer på samlebånd i Gigantium.