AaB taber til superligaens bundprop

Selvom AaB her sidst på sæsonen havde flere end dobbelt så mange point som deres modstandere, var det alligevel AC Horsens der trak det længste strå i søndagens kamp.

Det var toppen og bunden af nedrykningsspillet, der mødtes, da AaB søndag eftermiddag gæstede AC Horsens. Her kunne AaB med en sejr trække fra de resterende hold i nedrykningsspillet.

Men sådan gik det ikke. Efter 90 minutter var det hjemmeholdet AC Horsens, der kunne juble over en 1-0 sejr. Deres bare fjerde sejr i 27 kampe.

Kampen blev fløjtet i gang klokken 14.00 af dommer Michael Tykgaard, men mål blev det ikke til i første halvleg. Kun et enkelt gult kort blev det til i kampens første 45 minutter. Det blev givet til AC Horsens Bjarke Jacobsen efter 30 minutter.

20210425-145629-L-1920x1920we

Og der skulle også gå lidt tid i anden halvleg, før bolden fandt netmaskerne. Det var dog ikke til AaB's fordel, da det var AC Horsens Hallur Hansson, der sendte bolden i nettet bag AaB's målvogter, Jacob Rinne.

Der blev givet to gule kort i anden halvleg. Først var det Lirim Qamili  fra AC Horsens, der i det 58' minut måtte noteres i dommerens bog. Og ni minutter før regulær spilletid ophørte, var det så AaB's Frederik Børsting, der blev tildelt et gult kort.

AC Horsens ligger således stadig på en sidste plads i nedrykningsspillet med 19 point efter 27 kampe. Der er dog stadig 11 point op til sikkerheden i form af en 4. plads i nedrykningsspillet.

AaB derimod ligger stadig på en første plads i nedrykningsspillet med 36 point i 27 kampe. De er dog tæt forfulgt af Sønderjyske med 35 point.

AaB spiller næste kamp på fredag den 30 april, hvor de tager imod gæsterne fra Lyngby.