Kom med bag kameraerne på TV2 Nord

110717 på job værter
Foto: Anders Ekström

Fjernsyn laver ikke sig selv - det kræver både journalister, fotografer, værter og teknikere, der skal arbejde sammen om at levere de bedste nyheder og historier til nordjyderne. Se bare her.

Nogle gange ser det legende let ud - andre gange laver vi fejl, snubler over ordene, kokser i indslagene og kigger ind i de forkerte kameraer.

Hver evig eneste dag arbejder vi her på TV2 Nord på at lave endnu bedre historier og endnu bedre nyhedsudsendelser til jer, end vi gjorde i går. Det er faktisk vores fornemste opgave at give nordjyderne det bedste overblik over de store, sjove, kuriøse, konfliktfyldte, rørende og til tider vanvittige historier, der konstant udspiller sig i vores landsdel. Fra Skagen til Mariager. Fra Thisted til Sæby.

Men hvordan foregår en dag på TV2 Nord? Hvordan vælger vi vores historier, og hvordan bliver de i realiteten til? Det kan du få indblik i nu. Vi har nemlig her på stationen lavet fire små film, hvor du kan se, hvordan vi arbejder. Både foran kameraet, når vi er direkte på, i afviklingsrummet undervejs og ude i virkeligheden, når vi kører ud, finder historierne og møder nordjyderne, der hvor det sker.

Der skal mange mennesker og mange timers koncentreret indsats til at lave nyhedsudsendelser, livemagasiner og lange programmer til Salto. Alle yder det bedste, de kan, og ingen kan undværes i processen. Hverken dem, der kan ses, eller dem, der anonymt trækker i trådene bagved.

Se med, når værterne Josefine Brader og Bo Storm Madsen tager dig med i sminken og studiet. 


Følg med en af vores dygtige fotografer, Johnni Isaksen, ud til kælkebakke og Aalborg Portland. 


Journalist Mette Kristensen researcher, interviewer og vinkler historien om de udskældte markiser i Skagen. 


Manden med alle knapperne, producer Lars Christoffersen, gør klar til afvikling.