SENESTE NYT:

Sådan finder du TV2 Nord Salto

070116 Fjernbetjening tv kabel-tv antenneforening
Foto: Jens Skriver Steffensen

TV2 Nords 24-timers kanal TV2 Nord Salto er frit tilgængelig for alle nordjyder, men det er forskelligt hvordan, man finder den på sit TV. Læs mere om hvordan netop du finder TV2 Nord Salto.

Stueantenne

TV2 Nord Salto er – ligesom alle DR’s kanaler – gratis og tilgængelig som digital kanal for alle nordjyder via en stueantenne, der opfanger kanaler via et luftbåret signal.

Hvis du endnu ikke har Salto på dit TV, kan du søge den frem ved at lave en automatisk kanalsøgning. Hvordan det foregår er individuelt fra TV-fabrikant til TV-fabrikant, men det vil uden tvivl fremgå af TV’ets brugermanual.

Hvis din brugermanual er blevet væk for dig, kan du med fordel lede efter den på din TV-fabrikants hjemmeside. Links til de største TV-fabrikanters hjemmesider finder du nederst på denne side.

Kabel-TV

Rigtig mange nordjyder modtager deres TV-signal gennem en kabel-TV-udbyder. Det kan være YouSee, Stofa eller en lokal antenneforening.

Alle jer, der modtager TV på denne måde kan også se TV2 Nord Salto. Kanalen indgår i alle TV-pakker, og hvis man har fritvalgs-tv, kan kanalen vælges gratis til – hvis ikke den er en del af basisindholdet.

Igen afhænger det af dit TV, hvordan du søger kanalen frem, men det er vigtigt at huske, at når du begynder din automatiske kanalsøgning, skal du vælge kabel-tv og ikke antenne-tv. Du kan også blive bedt om at indtaste oplysninger som netværks-id, frekvens og modulation. De oplysninger kan du finde på din tv-udbyders hjemmeside.

Hvis du modtager dine kanaler gennem en TV-boks – for eksempel Stofas Smart-TV – bør din programoversigt altid være ajourført. Hvis du mod forventning ikke kan finde Salto der, så tag kontakt til din udbyder.

Parabol-TV

Hvis du modtager TV via en parabol antenne, er det ikke sikkert, du kan modtage TV2 Nord Salto.

Den ene af de to store udbydere af parabol-TV, Viasat, tilbyder nemlig ikke deres kunder at se TV2 regionernes 24-timers kanaler og derfor kan nordjyderne ikke se Salto, sønderjyderne kan ikke se TV Syd+ og så videre.

Der findes heldigvis en løsning. For ganske små penge kan du købe en stueantenne, som du kan koble direkte til dit TV eller sætte i den boks, dit parabol-signal ender i, og så har du – ganske gratis – TV2 Nord Salto på dit TV.

Har du TV-abonnement hos Canal Digital, bør der ikke være nogen ko på isen. Canal Digital har alle TV 2-regionernes kanaler i alle deres pakker, og du kan således nyde både TV2 Nords samt vores kolleger på de andre regioners programmer og nyheder.

På nettet

Du kan altid - og helt gratis - se TV2 Nord Salto på din PC, din mobil eller din tablet. Alt du skal gøre er at gå ind på webadressen tv2nord.dk/live og trykke på play-ikonet i LIVE-boksen.

I vores mobil-app

Du kan downloade vores mobil-app til din Apple iPhone eller Android-smartphone og se Salto LIVE. Samtidig kan du holde dig orienteret om de seneste nordjyske nyheder og få besked fra TV2 Nord, når der er breaking news i vores region. Læs mere om vores app og find ud af, hvordan du installerer den på netop din telefon HER.

Find din brugermanual

På de nedenstående hjemmesider kan du, ved at indtaste dit TV’s modelnummer, finde brugermanualen til netop dit TV.

Vi tager forbehold for, at TV-producenterne kan ændre deres hjemmesider, så ovenstående links ikke længere virker.