TV2 Nord er at finde (næsten) overalt

fjernsyn

TV

TV

TV2 Nords nyhedsudsendelser kan ses på TV2 Danmarks hovedkanal og på TV2 Nord Salto.

Vi sender i hverdagene klokken 17.12, 18.20, 19.30 og (minus fredag) 22.00. I weekenden sender vi nyheder klokken 18.13 og 19.30.

Vores 24-timers kanal Salto er tilgængelig via stueantenne og kabel-TV. Modtager du dine TV-kanaler via en parabol-antenne, kan du desværre ikke se Salto.

Oplever du tekniske udfordringer med dit TV-signal, henviser vi til, at du tager kontakt til din TV-udbyder eller konsulterer dit TV's brugermanual, som du kan finde på producentens hjemmeside.

Stream

Streaming

Streaming

Alle TV2 Nords programmer er tilgængelige, når du har lyst på tv2nord.dk. Hvis du besøger vores hjemmeside med din PC og bruger Chrome-browseren har du mulighed for at sende vores programmer til dit TV via Chromecast.

Næsten alle vores nye programmer er tilgængelige på TV 2 Play som bruges af over en million danskere. TV2 Nords bibliotek af programmer, der er tilgængelige på TV 2 Play vokser hver uge og du har adgang til dem selvom du ikke er betalende bruger af TV 2 Play.

På vores Youtube-kanal deler vi løbende vores bedste programmer. Her kan du se dem kvit og frit - og da YouTube også er tilgængelig på de fleste nyere TV, er det en let måde at nyde vores programmer på den store skærm.

app

App

App

Vil du have TV2 Nord med dig i lommen? Så skal du downloade vores app som findes til iPhone og Android-telefoner.

Med vores app installeret kan du være sikker på at have de nordjyske nyheder lige ved hånden - og selvom du ikke tjekker appen flere gange om dagen, sørger vi for at sende beskeder ud til dig med de vigtigste nyheder.

computer

Online

Online

Vores hjemmeside tv2nord.dk som du læser lige nu er blandt Nordjyllands mest besøgte hjemmesider og vi leverer hver uge omkring en million sidevisninger til vores brugere.

tv2nord.dk er du altid opdateret med seneste nyt fra Nordjylland - uanset om du går op i politik, sport, erhverv eller noget helt fjerde.

Det er også på tv2nord.dk du kan se alle vores programmer - kvit og frit og helt uden at skulle logge ind.

Some_ikon

Sociale medier

Sociale medier

TV2 Nord er også til stede på alle de største sociale medier.

Vores Facebook-side er en af Nordjyllands allerstørste og mest aktive. Her får du hver dag nyheder og videoer, der er lavet specielt til platformen.

Vil du have det fulde nyhedsoverblik? Så skal du følge os på Twitter hvor alle vores nyheder - store som små - får en plads.

På vores Instagram-profil deler vi nyheder, nordjydernes egne flotte billeder, stories med dagens vigtigste historier og reels med indhold fra vores programmer.

På TikTok kan du blive opdateret på, hvad der rør sig i Nordjylland - og du kan se sjove uddrag fra de bedste af vores programmer.

Spørgsmål og svar

Har I en Apple TV-app/en smart-TV-app?

Nej, det har vi desværre ikke. Apps er dyre at udvikle og vedligeholde, så vi har indtil videre fravalgt at have vores egen app på Apple TV og andre Smart-tv-platforme.

Men de fleste af vores nyere programmer er tilgængelige på TV 2 Play som har en app på alle de store platforme.

Signalet til Salto er hakker og lyden er dårlig. Hvad gør jeg?

I er altid meget velkomne til at kontakte os, hvis I oplever udfordringer med signalet på TV2 Nord Salto. Men oftest vil vores besked være den samme: I skal have fat på jeres udbyder.

TV2 Nord leverer ét signal ud af vores hus som ender hos udbyderne. De sender det herefter videre til jer. Det vil altså sige at vores handlemuligheder stopper, så snart vi har leveret signalet til distributørerne.