AaB udnyttede ikke drømmestart

AaB måtte nøjes med et point hjemme mod Randers FC. Kampen endte 1-1, og AaB-spillerne følte sig snydt af kampens dommer.

AaB sikrede sig det ene point, efter holdet hjemme på Aalborg Portland Park spillede 1-1 mod Randers FC i Superligaen for øjnene af 7200 tilskuere.

AaB fik en drømmestart, da Milan Makaric i kampens første minut udnyttede en fejl hos Randers-målmanden og derved bragte AaB foran 1-0.

Milan Makaric jubler efter at have bragt AaB foran med 1-0 efter bare et minuts spil.

Og i løbet af første halvleg kunne AaB’erne godt have trukket yderligere fra, og blandt andet havde Mathias Ross et skud på stolpen.

Efter pausen kom Randers-spillerne ud med en mere aggressiv attitude, og efterhånden fik gæsterne overtaget i kampen.

Se indslag fra kampen mellem AaB og Randers FC.

Og i det 56. minut udlignede Randers på et hovedstød af Alhaji Kamara til stillingen 1-1. Derefter bølgede kampen frem og tilbage, men efterhånden fik hjemmeholdet mere styr på spillet, og i det 78. minut, troede AaB’erne, at der var straffe, da Kasper Kusk tilsyneladende blev fældet i Randers-feltet. Men VAR mente ikke, at der var tale om straffespark.

AaB's Pedro Ferreira havde allerede et gult kort, da han lavede en voldsom tackling mod Vito Hammershøj-Mistrati i anden halvleg. Så dommer Jonas Hansen måtte have fat i det røde kort.

Der var til gengæld ingen tvivl om, at AaB’s Pedro Ferreira skulle have gult kort, da han lavede en voldsom tackling på Vito Hammershøj-Mistrati. Og da det var AaB-spillerens andet gule kort, blev det vekslet til et rødt.

På grund af en del spilafbrydelser i anden halvleg, var der lagt hele syv minutter til, men ingen af holdene formåede at score i tillægstiden.

Kasper Kusk var ikke i tvivl om, at han blev snydt for et straffespark. Video: Thomas Hansen

Efter kampen var der blandt AaB-spillerne utilfredshed med kampens dommer, Jonas Hansen.

Flere spillere mente, at der var offside, da Randers udlignede til 1-1, og at dommeren undlod at dømme et straffespark til Kasper Kusk, som selv ikke var i tvivl om, at der var straffe.

- Hvis ikke der bliver dømt straffespark der, så bliver der ikke dømt mange i år. Man kan selvfølgelig sige, at vi måske var heldige i sidste runde mod FC Nordsjælland, og så var vi uheldige i dag, siger Kasper Kusk, som ikke så, om der var offside ved Randers-scoringen.

AaB-spillerne var langt fra tilfredse med kampens dommer, Jonas Hansen

AaB-anfører Rasmus Thelander stod efter kampen med en følelse af, at AaB var blevet snydt af dommer Jonas Hansen.

Rasmus Thelander mener, at der var offside ved Randers-scoringen - sådan så det i hvert fald ud, derfra hvor han var placeret på banen.

- Og så synes jeg, at KK (Kasper Kusk, red.) bliver hakket ned bagfra. Det virker som om, at de synes, at vi fik noget i Nordsjælland, som vi ikke skulle have i dag, siger Rasmus Thelander.

AaB-anfører Rasmus Thelander følte, at holdet var blevet snydt af kampens dommer. Video: Thomas Hansen