Aalborg gentager fadæse med nyt nederlag

Aalborg Håndbold kunne ikke slå hurtigt tilbage efter torsdagens nederlag til PSG i Champions League.

Lørdag, to dage efter Champions League-kampen, besøgte Aalborg Håndbold nemlig Ribe-Esbjerg i herrernes bedste håndboldliga.

Her kunne hjemmeholdet lidt overraskende virkelig give Aalborg udfordringer.

Faktisk så store udfordringer, at Ribe-Esbjerg vandt kampen 34-33 efter en ellers forrygende første halvleg af Aalborg Håndbold.

Den halvleg endte med en føring til gæsterne på 18-12.

Aalborg tabte i torsdags 30-32 til Paris Saint-Germain, efter de havde smidt en føring på 28-24.

Den historie gentog sig altså igen lørdag.

Ribe-Esbjerg lagde nemlig utrolig stærkt fra land i anden halvleg, hvor hjemmeholdet kæmpede sig helt tilbage i opgøret.

Føringen tog de også, og selvom Aalborg et par gange udlignede, formåede nordjyderne ikke at få udbytte af anstrengelserne.

Topscorerne for Aalborg Håndbold, der stadig ligger på førstepladsen i ligaen fire point foran Fredericia, blev Lukas Nilsson og Thomas Arnoldsen med hver fem scoringer.