Aalborg Pirates vinder topkampen

Herning Blue Fox blev besejret i et intenst topopgør i Metal Ligaen i ishockey, hvor Aalborg Pirates vandt 1-0.

Herning Blue Fox var på besøg hos piraterne fra Aalborg i Sparekassen Danmark Arena.

Normalt er kampene mellem Aalborg Pirates og Herning Blue Fox fyldt med mål og dramatik, men første periode bød kun på én scoring til hjemmeholdet.

Efter bare seks minutter styrede Kirill Kabanov pucken i mål på assist fra Jeppe Jul Korsgaard. Målet blev dog først anerkendt, efter hoveddommeren havde kigget målet efter igen på TV-skærmen. Og mere skete der ikke i de første 20 minutter.

Det blev ikke bedre i anden periode, som sluttede uden scoring. Topholdet Herning stod godt defensivt, og hjemmeholdet formåede ikke at score i powerplay.

Mange af de blot 2571 tilskuere sad muligvis og fortrød, at de ikke var blevet hjemme foran TV-skærmen og havde nydt Brasiliens VM-hold trylle i fodbold.

Tæt på udligning

Tredje periode bød til gengæld på masser af dramatik, udvisninger og store chancer til især hjemmeholdet, som havde flere store muligheder for at lukke kampen.

Mod kampens slutning var gæsterne tæt på udligning, men Piraternes målmand, Georg Sørensen, stod en flot kamp, og derfor vandt Aalborg Pirates på det ene mål i første periode.

Det betyder tre point og en foreløbig tredjeplads i Metal Ligaen, som Herning stadig fører på førstepladsen med 54 point. Aalborg Pirates har 45 point.

Efter kampen talte TV2 Nords reporter med assistenttræner for Aalborg Pirates, Ronny Larsen. Hør, hvad han sagde her: