Seneste nyt:

Aalborg Storcenter opkøbt af shopping-gigant

Shopping-giganten Danske Shoppingcentre overtager den 1. januar 2021 Nordjyllands største shoppingcenter – Aalborg Storcenter. Det sker som et led i at få bedre fat i de nordjyske kunder.

Danske Shoppingcentre ejer 17 shoppingcentre i hele landet, og fra 1. januar får de endnu et medlem af familien. De har nemlig opkøbt Aalborg Storcenter, der bringer dem et skridt tættere på at ”eje og drive de bedste shoppingcentre i Danmark”, som selskabet skriver i den pressemeddelelse om salget.

- Når man kigger på vores portefølje af shoppingcentre, gør vi det godt på storcentre. Det her er det største i Nordjylland, så det passer godt ind. Så hvis vi skal have en position i Nordjylland, er det det rigtige sted at gøre det, siger CEO i Danske Shoppingcentre, Jesper Faurholdt, til TV2 Nord.

Danske Shoppingcentre er heller ikke nye i Aalborg, da de allerede ejer shoppingcentret Friis i Aalborg midtby.

Kunder og medarbejdere kommer ikke til at mærke en forskel

Ifølge Jesper Faurholdt er der ikke brug for store ændringer i Aalborg Storcenter, og derfor vil hverken kunder eller medarbejdere i udgangspunktet kunne mærke en forskel, når nøglerne overdrages den 1. januar 2021.

- Det er et meget veldrevet center og har en fin udlejning. Der er ikke brug for nogen revolutioner. Det skal gøres stille og roligt med respekt for centret, siger Jesper Faurholdt til TV2 Nord.

Han peger dog på, at Danske Shoppingcentre har en fælles ambition for alle deres shoppingcentre om, at der skal mere underholdning og mad og drikke ind, og at Aalborg Storcenter derfor vil indgå i den ambition på lige fod med de 17 andre shoppingcentre.

Bliver i familien

Hvis man spørger centerchef i Aalborg Storcenter, Preben Bjerregaard, så er det nye ejerskab kun en fordel. 

- Det bliver en spændende ny tid for centeret. Når man sætter 17 dygtge shoppingcentre i samme pulje, så tror vi på at der kan være noget læring, så det vil helt klart være en fordel for os. 

Danske Shoppingcentre er et partnerskab mellem ATP Ejendomme A/S og Danica Ejendomsselskab. Inden salget var Aalborg Storcenter helejet af ATP Ejendomme.

CEO i Danske Shoppingcentre, Jesper Faurholdt, ønsker ikke at løfte sløret for prisen, men siger, at der selvfølgelig er tale om et ”højt” beløb.