LIGE NU:

Ældre ægtepar overfaldet i sommerhus

Et ældre ægtepar er fredag morgen stadig ved at blive undersøgt på Aalborg Universitetshospital, efter at de torsdag aften blev tildelt både slag og spark i deres sommerhus ved Storvorde. En 43-årig mand fra samme område er anholdt.

Et 70-årigt ægtepar blev torsdag aften overfaldet i deres eget sommerhus.

- Vi får anmeldelsen klokken 21.08, og vi er her torsdag morgen stadig i gang med efterforskningsarbejdet. En 43-årig mand fra lokalområdet er anholdt, og her til formiddag bliver der taget stilling til, om han skal fremstilles i grundlovsforhør, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Jesper Sørensen, til TV2 Nord.

Overfaldet er fundet sted i ægteparrets sommerhus på vejen Pilekrogen, der er omtrent midt mellem Storvorde og Mou.

Ægteparret er blevet udsat for både slag og spark, men er uden for livsfare. Fredag morgen er de stadig ved at blive undersøgt på Aalborg Universitetshospital.

Hvad der har ført til overfaldet, kan Nordjyllands Politi endnu ikke sige noget om, men en 43-årig mand, som bor tæt på det ældre par, er altså anholdt i sagen.

Alvorlig sag

Torsdag formiddag har Nordjyllands Politi sendt en pressemeddelelse ud.

- Gerningsmanden tiltvinger sig adgang til ægteparrets hus og tildeler dem begge både slag og spark. Derefter forlader han huset, og vi pågriber og anholder ham så i nærheden kl. 21.21, forklarer vicepolitiinspektør, Anders Uhrskov, fra Nordjyllands Politi.

Den 43-årige mand fremstilles torsdag i grundlovsforhør, han er sigtet for grov vold efter straffelovens § 245.

- Det er vigtigt, at folk kan føle sig helt trygge i deres eget hjem, så en sag som denne er meget alvorlig.

- Vi kan ikke udtale os om motivet til overfaldet. Det, vi kan sige, er, at parterne i sagen var bekendte med hinanden forud for overfaldet, fortæller Anders Uhrskov.