LIGE NU:

Finalebilletter revet væk – så hurtigt gik det

Der var stor efterspørgsel, da billetterne til finalebraget mellem Aalborg Håndbold og GOG blev sat til salg.

Der var stor rift om billetterne til søndagens finalebrag i mændenes håndboldliga. Kampen spilles i Gigantium i Aalborg og billetterne blev sat til salg klokken 14.00 Få minutter senere var de revet væk.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Der var 1.500 i kø, da vi åbnede for salget, og der var udsolgt 8-9 minutter senere, siger direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen.

Han har ikke overblik over præcis hvor mange billetter, der blev sat til salg, da mange af sæderne i Gigantium er optaget af sæsonkortholdere og sponsorere. Derudover er 500 af de i alt 5.000 sæder i Gigantium reserveret til udefans.

- Det er jo fantastisk, at der er så stor efterspørgsel på billetterne, men det er træls, at der er så mange fans, der ikke kan få billet. Vi kan trods alt glæde os over, at vi kan lukke 5.000 ind til vores kamp, mens der kun var plads til 2.000 i går i Gudme, siger Jan Larsen.

Vanvittig stemning

Kampen på søndag er den tredje og afgørende mellem Aalborg Håndbold og GOG fra Gudme på Fyn.

Torsdag blev den anden kamp ud af tre mulige spillet i Gudme. Fynboerne vandt den første kamp i Aalborg og kunne dermed sikre sig titlen som danmarksmester med uafgjort. Det så længe ud til at lykkes, men med tre sekunder tilbage scorede Aalborg til slutstillingen 31-32 og sikrede dermed et afgørende returopgør på hjemmebanen i Gigantium.

- Det bliver en fuldstændig vanvittig kulisse på søndag. Jeg synes, der var en fantastisk stemning til den første kamp i Aalborg. Det var der for den sags skyld også i går i Gudme. Men på søndag kulminerer det hele, siger Jan Larsen

Kampen går i gang klokken 16.00. Skulle den ikke være afgjort i ordinær tid går den i forlænget spilletid før danmarksmesterskabet eventuelt skal afgøre på straffekast.