LIGE NU:

Fuglsang planlægger comeback: Bliver klar til gadeløb i Aalborg

Jakob Fuglsang regner med at være tilbage på cyklen og klar til gadeløb i Aalborg i august.

Når den danske cykelrytter Jakob Fuglsang igen skal finde cyklen frem til et løb, bliver det på dansk grund. Det skriver TV 2 SPORT.

Fredag måtte Fuglsang skuffende forlade Tour de France og den store drøm om en plads på podiet i Paris. Selv om han skal holde armen i ro i de næste to uger, så er planen for et comeback klar. Over for TV 2 SPORT bekræfter han nemlig, at det bliver til et gadeløb i Aalborg den 12. august.

Meldingen glæder arrangøren af gadeløbet, der efter Fuglsangs styrt frygtede, at Fuglsangs deltagelse ville være i fare.

- Jeg har talt med ham, og det lyder til, at han er tilbage på cyklen i næste uge og helt klar til at køre cykelløb i Aalborgs gader. Det glæder vi os meget til, siger Jonas Mikkelsen, der er ansvarlig for løbet, til TV 2 SPORT.

Arrangøren forventer op imod 10.000 tilskuere langs ruten i Aalborg centrum. Et antal, der nok ikke bliver mindre med Fuglsangs deltagelse.

- Vi var egentlig klar til at præsentere Jakob, men så styrtede han i Touren, og derfor måtte vi vente, siger Jonas Mikkelsen

Cykelløbet har start og mål på Nytorv ved Gammel Torv i Aalborg. Gadeløbet begynder klokken 16.

Jakob Fuglsang har vundet flere danske og internationale løb.