Mie Ø. Nielsen (tv.) med resten af den danske holdkap lige efter, de har fået medaljer. Foto: TV2

Jubel i Aalborg Svømmeklub efter bronze til Mie Ø. Nielsen

Der er både jubel og stolthed i Aalborg Svømmeklub, hvor Mie Ø. Nielsen svømmer til daglig, efter den danske holdkaps præstation.

I nat blev endnu en OL-medalje sikret Nordjylland. Denne gang i 4 x 100 meter medley, hvor Aalborg-svømmeren Mie Ø. Nielsen var en af de fire deltagere i den danske holdkap sammen med Rikke Møller Pedersen, Jeanette Ottesen og Pernille Blume.

Mie Ø. Nielsen lagde ud med rygsvømning, og kom rigtig godt fra start. Hun svømmede de 100 meter på 58.75 sekunder, hvilket kun er to hundrededele fra den danske rekord, som hun er indehaver af. Den endelige tid for den danske holdkap var 3.55.01 minutter.

Hjemme i Aalborg Svømmeklub, hvor Mie Ø. Nielsen har sin daglige træning, jubler man over det flotte resultat.

- Det er helt fantastisk. De har kæmpet for det i mange år. Det har været en lang rejse, som forhåbentlig ikke er slut endnu, siger John Larsen, der er formand i Aalborg Svømmeklub.

Også livredder Karin Larsen sad klar foran fjernsynet i nat, da finalen fandt sted. Hun har fulgt Mie Ø. Nielsen siden Mie var helt lille.

- Jeg husker Mie som en lille pige, der lå på brystkassen af sin far, som vandt sølvmedalje i 1988 til OL. Man får helt kuldegysninger – at følge hende hele vejen har været dejligt, siger livredderen.

Det er ikke kun hovedpersonerne ved OL, der har gavn af medaljerne.

- Både Aalborg Svømmeklub og hele svømme-Danmark høster frugterne af det store arbejde, der er lavet. Det betyder meget for dansk konkurrencesvømning, siger formanden for Aalborg Svømmeklub.